Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Bow Island

Bow Island je fantastická lukostřelba. Vychutnejte si deset vzrušujících a náročných úrovní. Lukostřelba se odehrává na opuštěném ostrově. Používat navíc můžete různé kouzelné lektvary, abyste zvýšili šanci trefit se do středu terče.

[appbox appstore id1168467229 oldprice=“49Kč“]

Safety Photo+Video

Jestliže chcete uchovat nějaké fotky a videa v soukromí, použijte aplikaci Safety Photo+Video. Ochrání vaše nejcitlivější média tak, aby vám je nesebral někdo, ke komu se nemají dostat. Dokonce do aplikace můžete nahrát fotky a videa z počítače prostřednictvím webového prohlížeče nebo iTunes.

[appbox appstore id456637671 oldprice=“49Kč“]

ClonErase Camera – automatic photo manipulation

Prostřednictvím aplikace ClonErase Camera můžete naklonovat lidi či objekty na obrázku. Aplikace pracuje plně automaticky a nabízí 11 impozantních efektů.

[appbox appstore id530124801 oldprice=“49Kč“]

Findit – 200 Pictures

Findit – 200 Pictures je velice obtížná hra. Vaším úkolem je co nejrychleji najít rozdíly na obrázcích. Jestliže si tedy chcete zkrátit čas při cestování, stáhněte si zábavnou hru, ve které zapojíte všechny mozkové buňky.

[appbox appstore id477163107 oldprice=“79Kč“]

Fudget Pro: Budget Planner

Aplikaci Fudget Pro: Budget Planner používá více než 1 milion uživatelů, kteří chtějí mít přehled nad svým rozpočtem. Pokud potřebujete nějak zkorigovat měsíční rozpočet, uvedená aplikace je ideální volbou, protože zjistíte, za co zbytečně utrácíte.

[appbox appstore id1389828126 oldprice=“99Kč“]

Gun Movie FX

Gun Movie FX je profesionální nástroj, jenž dokáže vytvořit efekt pistolí. Vytvořte akční filmy s výběrem více než 70 kvalitních efektů. Umístěte pistoli a další efekty rychle a snadno pomocí editoru.

[appbox appstore id529433904 oldprice=“499Kč“]

ABC Star – Letter Tracing

Naučte se hrát písmena anglické abecedy pomocí trasování. Sledujte zvířátko, jak pomalu roste, když cvičíte psaní abecedy. Aplikace je vhodná i pro děti předškolního věku a děti ve věku 1 až 6 let.

[appbox appstore id1252191274 oldprice=“49Kč“]

Off to the Beach

Off to the Beach je trojdílná kniha, která představuje interaktivní příběh. Jestliže se vaše ratolest učí anglicky, stáhněte si tuto skvělou aplikaci.

[appbox appstore id931985213 oldprice=“25Kč“]

Plotaverse Photo Animator

Řekněte svůj příběh animovanými fotografiemi, které potom zveřejníte na sociálních sítích. Skrze aplikaci vytvoříte videosekvenci, GIF i samolepky. Jedná se o inovativní aplikaci, díky které snadno vytvoříte animaci jakýchkoliv fotek během několika minut.

[appbox appstore id1244669793 oldprice=“129Kč“]

iphone se fb

Dnes nejčtenější

.