Zavřít reklamu

Máte rádi letadla a nejraději byste v nějakém přímo bydleli? Pokud se chystáte vycestovat na Kostariku, můžete si tento sen snadno splnit. Boeing 727, který je proměněný na hotel, se nachází ve výšce padesáti stop a jedna noc v něm stojí 260 dolarů (tedy zhruba 5.200 Kč). V našem dnešním článku vám umožníme nahlédnout do jeho interiéru.

V hotelu Costa Verde je možné se za zmíněnou cenu ubytovat kdykoliv od září do poloviny listopadu – mimo tuto sezónu cena stoupá. Na první pohled hotel vypadá jako Boeing, který nešťastnou náhodou ztroskotal v korunách stromů a je jen jednou z vícero originálních možností ubytování v resortu Manuel Antonio National Park v Quepos na Kostarice. Boeing 727 není jediným letadlem, nacházejícím se v tomto resortu: najdete zde i letadlo Aéropostale, kde se můžete najíst i ubytovat – objekt nese název Cockpit Cottage. Kromě něj se v resortu nachází i restaurace El Avion, stylizovaná do sestřeleného Fairchild C-123.

Líbila by se vám dovolená v tomto hotelu?

Interiér „obytného“ Boeingu je obložený dřevem a vybavený převážně nábytkem z masivu. Většinou bylo použito týkové dřevo z místních stromů. V hotelu nechybí klimatizace, která se stará o přísun čerstvého vzduchu do dvou jeho pokojů s celkem třemi velkými postelemi. Najdete zde dále dvojici vybavených koupelen, z jejichž stylově zakřivených oken mají návštěvníci výhled přímo do džungle a na Pacifik. Hotel s výše zmíněnou restaurací a hotelem Cockpit Cottage spojuje „lesní“ lávka. Za myšlenkou obou „leteckých“ projektů stojí majitel Allan Templeton, který má dále v plánu v resortu proměnit staré sovětské letadlo v kulturní centrum.

Costa Verde fb

Dnes nejčtenější

.