Zavřít reklamu

Apple oznámil datum konání slavnostního otevření svého nového obchodu. Ten se nachází v srdci obchodního centra Broadway Plaza ve Walnut Creek v Kalifornii. Otevření Apple Storu je plánováno na 28. července v 10 hodin tamního času. Není to tak dlouho, co jsme vás informovali o dokončování stavby tohoto obchodu a nyní je téměř připraven přivítat první zákazníky. Přitom ještě v únoru byly ze stavby vidět pouze ocelové nosníky a po půl roce je stavba dokončena.

Stejně jako několik předešlých obchodů, i tento bude stylizován do nového designu. Opět se tak návštěvníci mohou těšit na venkovní náměstí s dřevěnými podlahami a lemováním stromy. Oproti jiným Apple Storům, které byly otevřeny v tomto roce, se tento ve Walnut Creek nemůže pochlubit video stěnou, ale i zde budou probíhat akce Today in Apple. Ty jsou pořádány na čím dál větším počtu jablečných obchodů a jedná se většinou o různé kurzy či koncerty.

Takto vypadala stavba ještě měsíc před dokončením:

Svou rozlohou bude Apple Store mnohem větší než předešlý a je situován na stejné místo, kde stál právě původní obchod. Ten zde byl otevřen už v roce 2003. A nám v České republice nezbývá nic jiného, než i v roce 2018 čekat na první oficiální Apple Store na našem území. Dočkáme se vůbec někdy?

apple store

Dnes nejčtenější

.