Zavřít reklamu

Před pár dny se dočkali čtvrté betaverze macOS Mojave vývojáři a jak už jsme si zvykli, po pár dnech přichází betaverze i ve verzi pro veřejnost. Pokud máte Mac a chcete si vyzkoušet nový operační systém, nyní máte možnost. Do veřejného beta testování se může přihlásit prakticky každý. Jediné, co je potřeba udělat, je zaregistrovat se na webu beta.apple.com a postupovat podle pokynů na webu. Vše je velmi jednoduché a zabere to jen pár minut.

Takto vypadají novinky v macOS Mojave:

Nový macOS Mojave toho přináší opravdu mnoho. Na detailní výčet novinek jsme se zaměřili ve článku, který jsme pro vás chystali při jeho představování. Pokud by vás tedy zajímalo, co vše obsahuje, určitě na něj mrkněte. Těšit se u něj můžete například na Dark Mode, který vypadá opravdu úchvatně, či stohování souborů na ploše podle typu.

Tato betaverze je totožná s tou včerejší pro vývojáře a především tak umožňuje vyzkoušet Mojave i na nových MacBoocích Pro. Také by měla opravit problém s jasem, který se v některých případech při požadavku na jeho snížení či zvýšení nijak nezměnil.

macos_mojave_fb

Dnes nejčtenější

.