Zavřít reklamu

Apple vydal tři nové reklamy na Apple Watch. Všechny vyzývají k pohybu a „dokončení kruhů aktivity“. Stejně jako nedávné reklamy na fotoaparát iPhonu s fotbalovou tématikou jsou i tyto velmi krátké a vždy zaměřené na jednu osobu. Všichni však mají ve svém nabitém dnu stejný cíl – dokončit kroužky Stání, Pohyb i Cvičení. Kampaň „Close your rings“ (tedy „Uzavři své kroužky“) je cílena na aktivní uživatele a Apple tento slogan používá už od Apple Watch Series 2 a dokonce má i vlastní stránku, na které je popsáno, jak celý systém funguje.

Apple Watch Series 3 se zřejmě už brzy dočkají svého nástupce.

Tři cíle byste měli splnit každý den, princip je velmi jednoduchý. Každý den byste měli spálit určitý počet kalorií a je jedno, zda pouze chůzí či jiným pohybem, také je potřeba si alespoň na 30 minut zacvičit a během dne byste neměli sedět více než hodinu v kuse, ale vždy se alespoň na chvíli postavit a protáhnout se. Za plnění cílů jste časem také odměňováni, což slouží jako skvělá motivace. No řekněte, kdo by nechtěl dostávat pochvalné zprávy a odznaky od svých hodinek?

https://www.youtube.com/watch?v=FAJIieCm0dA

https://www.youtube.com/watch?v=JS7JcQhAcdE

https://www.youtube.com/watch?v=W9f3zPwWBCQ

Je sice trochu zvláštní, že tyto reklamy přicházejí až nyní, když už je léto v plném proudu. Jistě však jde o jednu z posledních kampaní na podporu prodeje Apple Watch Series 3 před odhalením jejich nástupce. K tomu by mělo dojít v září na tradiční Keynote.

apple watch aktivita

Dnes nejčtenější

.