Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Dawn of Crafting

Ve hře Dawn of Crafting, kterou stáhnete dnes zdarma, se ocitnete v roli ztraceného mladíka Homo Sapiens, jehož vesnici zničil Homo Erectus. Mistr Crafter Alf vás vezme jako svého učedníka a učí vás výtvarnému umění a řemeslům.

[appbox appstore id1067104191 oldprice=“25Kč“]

Pocket Glasses PRO.

Pocket Glasses PRO. je kapesní lupa, prostřednictvím které si mohou uživatelé přiblížit malá písmenka anebo miniaturní předměty. Jestliže tedy nemáte zrovna po ruce brýle, ovšem potřebujete něco přiblížit, aplikace Pocket Glasses PRO. je ideální volbou.

[appbox appstore id1046480662 oldprice=“99Kč“]

Remote Mouse for Mac

Přeměňte iPhone nebo iPad na bezdrátové dálkové ovládání pro Mac. Získáte plnou kontrolu nad Macem, například když na něm spustíte prezentaci, film, hudbu a spoustu dalších, tak potom média můžete ovládat právě skrze iPhone či iPad.

[appbox appstore id1086962925 oldprice=“99Kč“]

AR Measure

Jestliže potřebujete něco změřit, ale zrovna nemáte po ruce klasický metr, vytáhněte iPhone. Stačí v něm mít aplikaci AR Measure a můžete měřit vzdálenost dvou bodů, velikost plochy a spoustu dalšího. Důležité je, aby byl měřený objekt (případně místnost) dobře osvětlen. Jedině tak bude měření opravdu přesné.

[appbox appstore id1287259287 oldprice=“49Kč“]

Chroma Keyboard

Jestliže se vám líbí předměty s RGB podsvícením, ale na cestách nemáte možnost takový předmět mít, stačí si stáhnout aplikaci Chroma Keyboard, která je dnes ke stažení zdarma.

[appbox appstore id1299264016 oldprice=“25Kč“]

IGTV – Video Maker Pro

Jestliže chcete vytvořit z fotografií nějaké video, přidat do něj efekty a hudbu, použijte skvělou aplikaci IGTV – Video Maker Pro.

[appbox appstore id1260256264 oldprice=“129Kč“]

Find Unfollowers For Twitter

Podívejte se, kteří uživatelé vás přestali na Twitteru sledovat, nebo si vás zablokovali. Zároveň aplikace slouží k tomu, abyste mohli zrušit sledování uživatelů, kteří už nesledují vás. Aplikace podporuje správu více účtů.

[appbox appstore id523005640 oldprice=“129Kč“]

ePaper – Sketch, Write, Paint and Take Notes on a Digital Paper Notebook

ePaper je užitečná skicovací aplikace. Jedná se o nejjednodušší komunikační nástroj, díky němuž už nepotřebujete papír, ať už plánujete, řešíte problémy, nebo potřebujete sdílet své nápady vizuálně s kýmkoliv a kdekoliv.

[appbox appstore id566788900 oldprice=“99Kč“]

Monster vs Sheep

Monstrum je hladové, a tak útočí na všechno a všechny okolo. Zastavíte monstrum před tím, aby nezničilo město? Monster vs Sheep je zábavná arkáda, ve které je vašim úkolem zachránit pobřežní město před hrozbou.

[appbox appstore id953904916 oldprice=“25Kč“]

app store

Dnes nejčtenější

.