Zavřít reklamu

Apple se připravuje na vydání letošních nových zařízení a s tím souvisí i jejich registrace u Euroasijské ekonomické unie (EEC). Ta je povinná pro všechny produkty, které obsahují jakoukoliv funkci šifrování a mají být prodávány v Rusku, Bělorusku, Kazachstánu a několika dalších zemích. Už začátkem července si Apple u EEC registroval několik nových iPadů a Maců, nyní však došlo k dalšímu rozšíření. Konkrétně se jedná o modely s označením A1895 a A1980.

Očekává se, že by mohlo jít o nové iPady Pro. Ty by měly přinést několik prvků z iPhonu X, například bezrámečkový displej, rychlejší procesor a vylepšenou přední kameru s podporou Face ID. Díky tomu by nové iPady Pro měly být prvními jablečnými tablety bez Home Buttonu. Předpokládá se, že přijdou ve dvou velikostech – 11 a 12.9 palců, samozřejmě opět ve variantě s možností mobilních dat i bez ní.

Líbil by se vám nový iPad bez Home Button?

Pokud se však nejedná o nové modely z řady Pro, mohlo by jít také o vylepšené iPady mini. Sice se už delší dobu spekuluje, že řada mini se nových modelů nedočká, to ale Apple zatím nijak nepotvrdil. Kromě dvou tabletů bylo zaregistrováno ještě 11 již existujících modelů iPhonu, které poběží na iOS 12. Mezi nimi nechybí ani iPhone SE a X, o kterých se spekuluje, že by je Apple mohl s příchodem nových iPhonů přestat prodávat. Ale právě díky této registraci to vypadá, že se ukončení jejich prodeje nechystá.

Samozřejmě je složité odhadovat, co Apple chystá, pouze na základě modelových označení. Alespoň však víme, že s jistotou můžeme brzy očekávat představení několika nových modelů jablečných tabletů.

ipad pro koncept fb

 

Dnes nejčtenější

.