Zavřít reklamu

iOS 12 bude plné změn a kromě novinek v podobě vylepšení rozšířené reality, vyhledávání ve Fotkách či novým funkcím Siri se dočkáme i upravené aplikace Zprávy. Změn má být celkem dvacet a my se nyní podíváme na ty nejdůležitější.

Největší zcela novou funkcí jsou zcela jistě MeMoji. Apple se nechtěl spokojit pouze s Animoji, které přišly s iOS 11. MeMoji je váš vlastní upravitelný avatar. Můžete mu vybrat barvu pleti, typ účesu, oči, rty, doplňky a mnoho dalších položek. Většina z nás se samozřejmě pokusí vytvořit sebe sama, ale představivosti se meze nekladou, takže můžete popustit uzdu své fantazii a tvořit. Využít MeMoji můžete jako animaci, samolepku nebo jako efekt kamery v reálném čase.

MeMoji a vylepšení Animoji jsou největší novinky ve Zprávách v iOS 12.

 

Další velkou novinkou jsou nové efekty ve fotoaparátu aplikace Zprávy. Během focení tak můžete použít mnoho různých filtrů, samolepek a Animoji může reálném čase nahradit vaši hlavu při focení selfie. Editovat fotografii bude samozřejmě možné i po jejím vyfocení. A abyste se u focení nenudili,  přibudou čtyři nový Animoji – lev, T-Rex, koala a duch a všechny budou mít nově implementovanou detekci vašeho jazyka. Potěší také prodloužená doba na natočení Animoji videa. To může být nyní dlouhé až 30 vteřin.

Kromě těchto novinek přibude ještě mnoho maličkostí, ale je jasné, že novinky ve Zprávách cílí především na mladší generaci. Apple se snaží přetáhnout mladé uživatele z aplikací jako je Messenger či WhatsApp a nabídnout jim něco jiného a zajímavého, co by je mohlo zabavit.

iphone x zprávy

 

Dnes nejčtenější

.