Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Measuring Tape AR

První aplikací, kterou dnes stáhnete zdarma, je Measuring Tape AR. Jedná se o inovativní nástroj, jenž používá rozšířenou realitu k měření různých předmětů. Measuring Tape AR je nejrychlejší a nejchytřejší způsob měření objektů a vzdáleností. Výsledky měření se zobrazují buď v metrických, nebo imperiálních jednotkách. Výsledky měření si můžete také uložit. Aplikaci využijí návrháři interiérů, architekti, realitní kanceláře a všichni, kteří potřebují rychle něco změřit.

[appbox appstore id1297209973 oldprice=“99Kč“]

Geometry Pro

Další aplikací, kterou dnes stáhnete zdarma, je Geometry Pro. Slouží jako přenosný učitel, jenž poskytuje bohatou sbírku řešitelů, příkladů a tutoriálů. Zahrnuje různá témata, a to obvod, plochu, hlasitost, segmenty a čáry, vzdálenost mezi body, různé matematické zákony, nadmořskou výšku a spoustu dalších.

[appbox appstore id343424018 oldprice=“25Kč“]

MP3 Converter – Extract audio

Aplikace MP3 Converter – Extract audio umožňuje převést video soubory do zvukových souborů (MP3, AAC) různými možnostmi. Aplikace podporuje různé formáty videí i zvuků.

[appbox appstore id1375467304 oldprice=“25Kč“]

Splashy Water Tracker – Drink more water, Track daily water intake, Get hydration reminder

Aplikace se používá ve 150 zemích světa. Dostupná je i na Apple Watch. Prostřednictvím ní se naučíte pít vodu, protože vám bude připomínat, abyste se napili. Oznámení vám budou chodit buď na iPhone, iPad, nebo Apple Watch.

[appbox appstore id828588518 oldprice=“25Kč“]

FastPost for IG

Pokud hledáte způsob, jak vylepšit příspěvky na Instagramu, aplikace FastPost for IG je ideální aplikace. Třešničkou na pomyslném dortu je, že je dnes ke stažení zdarma. Aplikace vám pomůže navrhnout a přidat hastagy, jež se k obsahu fotografie hodí.

[appbox appstore id849901790 oldprice=“25Kč“]

Metal Detector PRO.

S aplikací Metal Detector PRO. můžete hledat kovové předměty. Smartphony mají zabudovaný magnetoměr, a tak snímač umožňuje detekovat objekty vytvářející magnetické a elektromagnetické pole, například telefony, ostré předměty, kovové šrouby, dráty a spoustu dalšího. Aplikace je vhodná pro stavebníky a dělníky, aby snadno zjistili, kde jsou ve stěnách ukryté dráty. Studenti zase aplikaci využijí ke školním projektům a experimentům.

[appbox appstore id966179136 oldprice=“99Kč“]

Fireworks Tap

V aplikaci Fireworks Tap, která je ke stažení zdarma, slouží k vytváření různých ohňostrojů. Využijte funkci multi-touch, což znamená, že můžete na displeji používat několik prstů najednou. Aplikace je vhodná pro děti i dospělé.

[appbox appstore id938939446 oldprice=“79Kč“]

Webcams de México

Jestliže se vám líbí mexická krajina, ale nemáte možnost se do země podívat, potom se vám zalíbí aplikace Webcams de México. Jedná se o rozsáhlou kamerovou síť, která vysílá živé obrázky mexických krajin a center velkoměst.

[appbox appstore id496052481 oldprice=“25Kč“]

SlabReader – Scan Your Coins

Ještě zde máme aplikaci SlabReader – Scan your Coins, což je výkonný nástroj, který slouží zejména sběratelům mincí a obchodníkům.

[appbox appstore id914055300 oldprice=“25Kč“]

iphone fb

Dnes nejčtenější

.