Zavřít reklamu

Apple vydal na svůj YouTube kanál čtyři nová videa, všechna zaměřená na službu Apple Pay Cash. Ta umožňuje rychlé platby přímo skrze iMessage a v krátkých reklamách vidíme možné využití. Apple Pay Cash funguje už od prosince minulého roku a postupně se rozšiřuje do dalších zemí po celém světě. U nás stále čekáme na spuštění základního Apple Pay, takže se samozřejmě zatím nedočkáme ani služby Cash.

V první reklamě si spolubydlící řekne o platbu za nájem. Ta je mu po kamarádské výhružce vystěhováním ihned zaslána.

Ve druhé se kamarád omlouvá za ztracení půjčeného trika a automaticky zašle 15 dolarů. Majitel ztraceného trička na to odpoví, že tím zaplatil jeden knoflík a pošle mu požadavek na zaplacení 145 dolarů. Skrze iMessage je tedy možné posílat i požadavky na zaplacení.

Třetí je o dvou kamarádech, kteří mají lístky na zápas. Sice se ve stejný den žení jejich kamarád, ale oni usoudí, že to není jeho poslední svatba a že by byla škoda na zápas nejít, když mají lístky na tak skvělá místa.

V poslední reklamě syn píše mamince a pošle jí fotku prázdné lednice. A to by nebyla správná maminka, aby nechala svého synáčka hladovět, takže mu obratem přijde 50 dolarů.

Dokážeme si představit mnoho praktických využití Apple Pay Cash, které je určitě rychlejší, než přihlašování do internetového bankovnictví a vyplňování všech potřebných údajů před odesláním platby. Tak snad se někdy dočkáme i my.

apple pay cash fb

Dnes nejčtenější

.