Zavřít reklamu

Existuje len málo mobilných titulov, ktorých príchod bol tak očakávaný, ako v prípade Harry Potter: Hogwarts Mystery. Oznámenie čarodejníckeho titulu pre platformu mobilných telefónov potešilo nejedného fanúšika knižnej, či filmovej predlohy. Tvorcovské štúdio Jam City bralo vývoj tohoto titulu ako poriadnu výzvu, no zdá sa, že aj napriek tomu ho mierne podcenili. Z hry sa nakoniec nestala až taká senzácia ako sa od nej očakávalo a množstvo hráčov po niekoľkých dňoch od oficiálneho spustenia na hru zanevrelo. Jam City sa však nevzdáva a do hry pumpuje nový obsah spojený s limitovanou, časovo obmedzenou udalosťou pre mód viacerých hráčov.

V update, ktorý priniesol live event s názvom Duelling Club sa budeme môcť postaviť ostatným čarodejníkom vo forme boja, ktorý poznáme z originálneho príbehu. Dvojica hráčov využíva kúzla a zaklínadlá, ktoré možno odomknúť v príbehu a pomocou nich sa snaží následne poraziť svojho protivníka. Boj prebieha na báze klasického posúvania predznačenej línie po obrazovke, takže nečakajte žiadnu nespútanú akciu.

Okrem nového live eventu pribudne do hry aj niekoľko ďalších noviniek.

Duel prebieha vo forme použitia vstupných lístkov, ktoré obdrží hráč po pripojení sa do udalosti. Každý hráč dostane na začiatok tri lístky, pomocou ktorých je spôsobilý participovať v jednotlivých dueloch. Nevýhodou však je, že opozitný duelant bude náhodne vybraný pomocou Facebooku, takže musíte mať svoje konto prepojené s účtom na sociálnej sieti. Po výhre jedného z hráčov sa lístky automaticky pripíšu víťazovi, ktorý okrem nich získa ďalšie odmeny pre svoju postavu. Výber protivníkov sa vzťahuje na hráčov po celom svete a nie len na tých, ktorý sa nachádzajú v priľahlých regiónoch.

Táto udalosť je pre hráčov časovo obmedzená a končí sa 15. júla/července. Zo strany Jam City je aplikovanie multiplayerových udalostí do hry veľmi vítaným krokom, no nemožno hovoriť o žiadnej revolučnej vychytávke. Počas leta by mali do hry pribudnúť ďalšie live eventy a spolu s nimi aj nové kapitoly a iný herný obsah.

Harry Potter

Dnes nejčtenější

.