Zavřít reklamu

Mnoho uživatelů iPhonu hlásilo problém s rychlým vybíjením baterie po updatu na verzi iOS 11.4. Například jeden z uživatelů napsal na Apple fórum: „Můj iPhone 6 fungoval perfektně, dokud jsem ho neaktualizoval na iOS 11.4 a od té doby, co jsem to udělal, se baterie vybíjí, aniž bych iPhone používal. Kdysi mi vydržel iPhone celý den bez nabíjení, teď vydrží sotva půl dne.“ A jakoby mluvil za všechny, kteří se s podobným problémem z ničeho nic setkali, a to jak u zmiňovaného iPhonu 6, tak i novějších iPhonů 7, 7 Plus, 8, 8 Plus i X.

Tento týden jsme se dočkali nové verze s označením 11.4.1, která má především opravit chyby již zmíněné 11.4, ale konkrétní problémy s baterií v popisu změn uvedeny nejsou. Podle některých uživatelů se však jejich situace s baterií iPhonu po aplikování updatu zlepšila, ale na internetu se objevují i opačné názory. Opět zabrousíme na oficiální fóra Applu, kde se názory uživatelů rozchází.

Už brzy se dočkáme iOS 12.

Jeden z nich napsal: „Update iOS 11.4 rapidně snížil životnost baterie mého iPhonu 8. Ale iOS 11.4.1? Zatím ho používám pouze 12 hodin, ale už nyní je znát zlepšení. Navíc se mi zdá výdrž i lepší, než v iOS 11.3“. Naopak uživatel Farghalalimabrouk píše, že nyní updatoval z iOS 11.3 na 11.4.1 a že je velmi zaskočen sníženou výdrží baterie. Stále však převládají pozitivní ohlasy, takže pokud patříte mezi ty, komu se zdála výdrž baterie horší, určitě aktualizujte systém. Ke zhoršení zcela jistě nedojde a je zde veliká šance, že vaše baterie vydrží déle.

iOS 11.4 FB

Dnes nejčtenější

.