Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Solitaere

Zahrajte si čistou a moderní variantu klasické hry Klondike Solitaire. Karetní hra je obdobou světově proslulé hry pasiáns. Pravidla jsou naprosto jednoduchá, což je hlavní důvod, proč se hra stala tak populární.

[appbox appstore id935572359 oldprice=“49Kč“]

Cardinal Land

Cardinal Land je velice jednoduchá intuitivní hra, ve které je vašim úkolem vytvořit barevné obrázky zvířat složením jednotlivých kusů různých tvarů. Dozvíte se o konkrétních zvířatech také zajímavé informace, a potom je můžete sdílet se svými přáteli.

[appbox appstore id1063165813 oldprice=“49Kč“]

Typic – Text on Photos

Další aplikací, kterou dnes stáhnete zdarma, je Typic – Text on Photos, prostřednictvím které přidáte text na fotografie, vytvoříte citace, uděláte pěkné typografické rozvržení textu, navrhnete pohlednici, vytvoříte meme a rozvrhnete vizitky. Aplikace má poměrně dost funkcí. Dokonce ke všem svým výtvorům můžete vždy připojit své logo.

[appbox appstore id601467470 oldprice=“99Kč“]

Color Accent

Color Accent umožňuje udělat z na první pohled nezajímavé fotky fotku zajímavou. Vyberete barevný akcent, tedy barvu, která má na fotce zůstat, a potom zbytek fotky přejde do černobílé.

[appbox appstore id453170202 oldprice=“25Kč“]

Password Safe – iPassSafe

 

Aplikace iPassSafe slouží k ochraně soukromí. Slouží k automatickému šifrování všech dat, přičemž všechna data jsou uložena pouze v zařízení (volba cloudu je volitelná). Aplikace podporuje i Touch ID.

[appbox appstore id410824816 oldprice=“99Kč“]

Voice Record – Memos

Jestliže hledáte aplikaci pro hlasový záznam, není nic jednoduššího než si stáhnout aplikaci Voice Record – Memos, která je dnes zdarma. Je jednoduchá, přehledná a intuitivní.

[appbox appstore id1255345358 oldprice=“99Kč“]

non sensory meditation

Alternativou k meditačním platformám je non sensory meditation, která generuje různé uvolňující melodie a zvuky. Slouží k emocionálnímu spojení s přítomností. Zvuky, které v danou chvíli slyšíte, nebyly předem nikdy zaznamenány, což znamená, že v danou chvíli jsou jedinečné jen pro vás.

[appbox appstore id1367738672 oldprice=“79Kč“]

Learn French – MosaLingua

Naučte se francouzsky. Learn French – MosaLingua je efektivní učební metoda, která vám pomůže zapamatovat si spoustu slovíček, klíčových frází a konjugací v rekordním čase. V aplikaci najdete různá cvičení, pomocí nichž zlepšíte svou francouzštinu. Aplikaci navrhl jeden francouzský profesor.

[appbox appstore id386768754 oldprice=“129Kč“]

Easy Spending – Budget Planner

Jestliže chcete získat přehled nad tím, za co utrácíte peníze, použijte aplikaci Easy Spending – Budget Planner, která je dnes ke stažení zdarma. Skrze aplikaci zjistíte, kam jdou vaše peníze, tedy jak rozpočet utrácíte.

[appbox appstore id437238261 oldprice=“25Kč“]

iphone ipad fb

Dnes nejčtenější

.