Zavřít reklamu

Úsilí Applu získat pro své chystané originální pořady zvučná jména, která přilákají diváky, v posledních měsících graduje. Po oznámení několika zajímavých úlovků jsme se pak dnes díky zdrojům portálu Variety dozvěděli o tom, že se v jednom z pořadů Applu objeví i hvězda seriálu Hra o trůny.

Pokud máte rádi brutální válečníky a Hru o trůny sledujete od začátku, určitě vám v paměti utkvěla hora svalů Khal Drogo, jeden z nejmocnějších dothrackých válečníků. A právě tuto seriálovou hvězdu se podařilo Applu ulovit. Jason Momoa, jak se herec v civilu jmenuje, by měl podle dostupných informací ztvárnit jednu z rolí v chystaném dramatu See, které by mělo pojednávat o budoucím uspořádáním světa. Detaily však samozřejmě známy nejsou.

Nové pořady od Applu bychom si mohli v budoucnu přehrát i na takového Apple TV:

I z toho, jaké herce se Applu daří lanařit, je tak víceméně jasné, že to myslí s prosazením se ve filmovém průmyslu zcela vážně. Není se však čemu divit. Služby totiž Applu v posledních letech vydělávají obrovské peníze a vytvoření originálního obsahu by mohlo zisky ještě více rozpumpovat. Možná i proto Apple na svých pořadech nešetří a snaží se oslovovat ty nejlepší z nejlepších. Skvělým příkladem může být například nedávno “ulovená” Oprah WInfrey, kterou minimálně v Americe skutečně milují. Svůj podpis však pod pořady Applu zanechá i taková filmová legenda jako Steven Spielberg, který stojí například za trháky Čelisti či Jurský park. 

Prvních pořadů z dílny Applu bychom se měli podle dostupných informací dočkat již začátkem příštího roku. Zatím ale není jasné, jak bude cupertinský gigant své pořady mezi uživatele dostávat. V úvahu totiž připadá vytvoření zcela nové streamovací služby, do které soustředí všechny své pořady. Zda tomu ale tak skutečně bude ukáže až čas. 

got

Dnes nejčtenější

.