Zavřít reklamu

Cestujete rádi jen s malými zavazadly, ale pro váš iPad nemáte nic, co by jeho přenosu vyhovovalo a tak jej nosíte například zabalený v jedné z přihrádek tašky pro váš MacBook? Pak máme právě pro vás skvělé řešení. V rámci akce Trhák dne je totiž dnes na Alze výrazná sleva na velmi pěknou brašnu Wenger Status v černé barvě, do které se vám bez problému vejdou všechny iPady a tablety o úhlopříčce 10”. Obavy nemusíte mít ani z toho, že by se do něj nevlezl iPad Pro s úhlopříčkou 10,5”. V brašně je totiž samozřejmě určitá rezerva, díky které nebudete mít problém ani s přenášením tohoto kousku.

A co tedy brašna nabízí? Prakticky vše, co byste od ní čekali. Je velmi lehká (váží jen 360 gramů), tenká, kvalitně zpracovaná a hlavně se spoustou různých kapsiček a přihrádek ve přední kapse. Do té si můžete skrýt například telefon, platební karty, peněženku, klíče či jiné drobnosti.

Zadní kapsa je samozřejmě od té přední oddělená, takže se nemusíte bát, že by předměty v přední kapse nějak tablet poškrábaly. Celá zadní kapsa je navíc polstrována a vybavena podšívkou proti poškrábání displeje, díky čemuž bude váš miláček v bezpečí. Taška se nosí klasicky přes rameno a disponuje nastavitelným popruhem, který lze velmi jednoduše přizpůsobit. 

Pokud tedy hledáte malou brašnu, ve které nebude problém váš iPad přenášet, možná jste právě našli to, co jste hledali. Za cenu 399 korun je totiž tato brašna skutečně parádní investicí, kterou majitelé iPadů unavení z přenášení svých tabletů v neforemných taškách určitě ocení. 

wenger brasna

Dnes nejčtenější

.