Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme.

Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód. Mezi screenshoty můžete scrollovat do stran, což by mělo fungovat i v mobilní verzi. Jestliže se vám náhled nezobrazuje správně, stačí stránku aktualizovat.

DiabetesPal

DiabetesPal je program, který ocení všichni diabetici. Dokonce se dá aplikace stáhnout i na iOS zařízení. Jedná se o první diabetický software, který synchronizuje data přes iCloud či Dropbox. Ke všem datům tak budete mít přístup ze všech jablečných zařízení. Pomocí aplikace můžete data během dne vkládat přes iPhone a potom analyzovat na Macu.

[appbox appstore id736612231 oldprice=“129Kč“]

Atsumeru – Your GIF and Reaction Image Collection

Shromažďujte, organizujte a sdílejte animované GIFy, obrázky, oblíbené komiksy či jakékoliv jiné druhy obrázků. Vytvořte si prostřednictvím této aplikace, kterou dnes stáhnete zdarma, sbírku obrázků jednoduchým přetažením obrázků do aplikace.

[appbox appstore id1066088010 oldprice=“49Kč“]

Resize Expert

Skrze aplikaci Resize Expert toho uděláte mnohem více, než naznačuje její název. Snadno provedete bezproblémovou konverzi mezi jednotlivými obrazovými formáty, změníte velikost obrázků v nejvyšší možné kvalitě, přejmenujete je a podobně. Uživatelské prostředí je přívětivé, a tak se v něm vyzná i naprostý laik.

[appbox appstore id1309843561 oldprice=“25Kč“]

Slevy her na macOS ze Steamu

Dust and Salt: The Battle for Murk

[appbox steam simple 835640 oldprice=3,99€]

ButcherBoy

[appbox steam simple 826160 oldprice=0,99€]

Chromasia – Rock Paper Tactics

[appbox steam simple 689470 oldprice=14,99€]

Color by Numbers – Flowers

[appbox steam simple 873330 oldprice=4,99€]

iphone macbook fb

Dnes nejčtenější

.