Zavřít reklamu

Stále více majitelů iPhonů si stěžuje, že se baterie po přechodu na iOS 11.4 začala mnohem rychleji vybíjet. Pokud se podíváte na oficiální fórum Applu, najdete tam více než 33 stránek plných stížností právě na problémy s vybíjením baterií u iPhonů. Uživatelé hlásí, že se jim baterie abnormálně vybíjí, i když iPhone aktivně nepoužívají. Jeden uživatel, který přešel na iOS 11.4, na fóru napsal:

„Můj iPhone 6 fungoval perfektně, dokud jsem ho neaktualizoval na iOS 11.4 a od té doby, co jsem to udělal, se baterie vybíjí, aniž bych iPhone používal. Kdysi mi vydržel iPhone celý den bez nabíjení, teď vydrží sotva půl dne.

Jen by mě zajímalo, proč se tak děje s touto novou aktualizací, zda se něco zapnulo, co musím vypnout, abych ušetřil baterii. Je to divné, protože nic jiného než to, že jsem aktualizoval iOS, jsem neudělal.“

Jeden uživatel zase tvrdí, že v nastavení se mu zobrazuje, že má zapnutý osobní hotspot, když má baterii na téměř 50 %, přestože ve skutečnosti osobní hotspot nikdy nenastavoval. V tomto okamžiku však není jasné, co přesně problémy způsobuje, ale zdá se, že iOS 11.4 skutečně rychleji baterii vybíjí. Někteří uživatelé totiž uvádějí, že systém iOS 12 jejich problémy vyřešil, ale ten bude pro veřejnost vydán až na podzim letošního roku.

„Můj iPhone 6 má po aktualizaci na iOS 11.4 stejný problém. Nabil jsem ho na 100 %, restartoval jsem ho a nechal ho ležet po dobu 4 hodin jen tak, baterie klesla na 40 %. Jsou to 3 dny, co jsem iOS aktualizoval na verzi iOS 11.4 a tento problém mě souží každý den.“

V současné době je iOS 11.4.1 v beta testovací fázi, ale v tomto okamžiku není jasné, zda bude aktualizace vydána a zda problémy s bateriemi vyřeší. Také máte tento problém?

iPhone 7 battery replacement FB

Dnes nejčtenější

.