Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme.

Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód. Mezi screenshoty můžete scrollovat do stran, což by mělo fungovat i v mobilní verzi. Jestliže se vám náhled nezobrazuje správně, stačí stránku aktualizovat.

Gifox

V Mac App Storu se dá dnes zdarma stáhnout aplikace Gifox, což je pěkně navržená aplikace pro zaznamenávání obrazovky do animovaných GIFů. Je to tedy skvělá alternativa ke statickým snímkům a velkým videím.

[appbox appstore id1082624744 oldprice=“125Kč“]

LiveTime

Další aplikací, kterou dnes na macOS stáhnete zdarma, je LiveTime. Jedná se o nejlepší způsob, jak sledovat čas během live událostí. Aplikace nabízí dva nezávislé časovače.

[appbox appstore id955935585 oldprice=“125Kč“]

NuClear Desktop

Přeplněná plocha aplikacemi, které v podstatě ani nepotřebujete, často odvádí pozornost od toho, co máte dělat. Jestliže se nemůžete soustředit na své úkoly, aplikace NuClear Desktop je ideální volbou. Zaměří se na úkoly, na nichž pracujete, tak, že automaticky skryje zbytečné aplikace, které odvádí vaši pozornost. Viditelné zůstanou pouze ty aplikace, které v daný moment potřebujete.

[appbox appstore id1320606808 oldprice=“25Kč“]

NuClear Folders

Od stejného vývojáře jako NuClear Desktop je zdarma i NuClear Folders. Jestliže vás nebaví ručně se zbavovat nepotřebných souborů, NuClear Folders to odvede za vás. Aplikace automaticky vyčistí složky, které nepoužíváte. Přesune je do koše nebo do určeného adresáře. Případně můžete aplikaci požádat, aby odstranila všechny složky, které se nepoužívaly po určitou dobu.

[appbox appstore id1320606819 oldprice=“49Kč“]

Slevy her na macOS ze Steamu

Jumpo Joe

[appbox steam simple 865240 oldprice=0,79€]

Depression The Game

[appbox steam simple 881920 oldprice=1,59€]

Take Care of the Paperwork

[appbox steam simple 882290 oldprice=1,59€]

Ashley Clark: Secret of the Ruby

[appbox steam simple 882640 oldprice=8,19€]

macbook fb (2)

Dnes nejčtenější

.