Zavřít reklamu

Po hrách ako ARK: Survival Evolved alebo nedávno oznámenom The Elder Scrolls: Blades, prináša na zoznam veľkých titulov svoj rukopis aj štúdio Deep Silver, či presnejšie mobilní vývojári Fishlabs. Pokiaľ vám toto meno nič nehovorí, možno vám osvieži pamäť herná séria Dead Island. Práve toto univerzum dostalo priestor na platforme mobilných telefónov, no v trochu inom zmysle ako by sme mohli čakať. Krvavá akcia sa zmenila na príjemnú tower defense hru s názvom Dead Island Survivors.

Od posledného dielu Dead Island už prešiel nejaký piatok a fanúšikovia sa stále viac a viac dožadovali nového pokračovania série. Tvorcovia im vyšli v ústrety zdá sa mierne iným smerom, ale na opačnú stranu potešili milióny smartfónových nadšencov. V hre Dead Island Survivors sa premeníte na konštruktéra rôznych zariadení, pričom vaša úloha je veľmi jednoduchá. Pobiť všetkých zombiekov do jedného a prežiť.

Pozrite sa na vizuál strategického prevedenia známej hry Dead Island:

Jedná sa o veľmi príjemne spracovaný koncept, v ktorom máte k dispozícii prostriedky na stavbu rôznych pascí, strelných zariadení a dokonca aj stien, ktoré postavíte v snahe nasmerovať nemŕtvych presne tam, kam chcete. Tí na vás útočia postupne vo vlnách, ktoré sa pochopiteľne zväčšujú. Pokiaľ vás však čakanie za stenami na chvíľu omrzí, nič vám nebráni zobrať kladivo a sekať nepriateľov hlava nehlava. V tom vám pomôžu okolité predmety a pomôcky vo forme granátov, ktoré vedia narobiť riadnu šarapatu.

Vylepšenia a upgrady formujete vo forme kariet alebo klasických loot chestov, pričom hra týmto systémom mierne pripomína Clash Royale. Postupom času odomykáte, alebo lepšie povedané – objavujete nových zombie nepriateľov, ktorým sa následne postavíte zoči voči na hernej ploche. Tvorcom sa tento free to play titul veľmi podaril. Nejedná sa síce o klasickú verziu hry Dead Island na akú sme všetci zvyknutí, no podobné počiny sú na telefónoch stále populárne a sťahované vo veľkom množstve. Neváhajte a vyskúšajte zábavnú tower defensovku aj vy!

  • Hra Dead Island Survivors pre zariadenia s iOS je dostupná zadarmo v App Store

[appbox appstore id1133576563]

Dead Island Survivors

Dnes nejčtenější

.