Zavřít reklamu

Současný trh nabízí nepřeberné množství příslušenství pro iPhone, přičemž jednotlivé kousky se liší využitím, designem a cenou. Dokonce jsou k dostání různé doplňky, které sice na první pohled vypadají divně a bizarně, ale i tak jsou praktické. Podívejte se na devět nejdivnějších doplňků pro jablečné telefony, třeba se vám některý z nich zalíbí.

Sprchová zástěna jako držák na iPhone a iPad

Pokud přemýšlíte, jak si dát iPhone či iPad do sprchy, abyste se během sprchování mohli dívat na film přes Netflix, ideální volbou je speciální sprchová zástěna s několika vodotěsnými kapsami. Do kapes vložíte iPad či iPhone a během toho, co se budete sprchovat, jej můžete ovládat.

Sprchový závěs obsahuje osm těchto kapes, a tak můžete při sprchování mít u sebe až osm zařízení, případně můžete měnit polohu svého iPhonu tak, abyste na něj z vany dobře viděli. Jelikož jsou kapsy vodotěsné, můžete do nich vložit i starší jablečné přístroje, které ještě nenabízí tak vysoký stupeň voděodolnosti jako nejnovější vlajkové lodě. Sprchovou zástěnu koupíte na Amazonu za 19,75 dolarů.

Placatka jako powerbanka

Dnes se na cestách bez powerbanky prostě neobejdete. Placatka je při cestování už méně důležitá. Co takhle sáhnout po příslušenství, které je něco mezi tím? Placatka, která funguje jako powerbanka, je určitě praktická.

Zařízení nabízí kapacitu 13 000 mAh a dva USB porty, takže můžete nabíjet dvě zařízení současně. Placatka disponuje LED diodou, abyste ji našli i ve tmě. Jen se nesnažte nalít do placatky nějaký alkohol. Nevšední powerbanku koupíte na Amazonu za 45 dolarů.

TV čepice

V podstatě se jedná o klobouk se zastíněním. Před oči si vložíte telefon a můžete sledovat oblíbený film, i když jste zrovna na jasném slunečním světle. Speciální čepice je kompatibilní s většinou smartphonů a disponuje zvětšovacími objektivy pro optimální sledování. TV čepici seženete na Amazonu od 30 dolarů.

Činka s držákem na iPhone

Zřejmě do posilovny chodíte i s iPhonem. Jestliže si nedokážete představit posilování bez iPhonu, jistě vás nadchne výrobek jedné japonské společnosti, která připravila desetikilovou činku s držákem na iPhone. Seženete ji za 100 dolarů.

Pouzdro na iPhone jako zbraň

Pokud doma zapomenete pepřový sprej či paralyzér, v ohrožující situaci vám pomůže také iPhone, respektive jeho pouzdro. Jedná se o levné a pohodlné řešení pro všechny, kteří se zajímají o svou osobní bezpečnost.

Pouzdro na iPhone kromě zbraně obsahuje také baterii o kapacitě 2 600 mAh. Seženete ho už za 80 dolarů.

Kryt na iPhone jako zapalovač

I když nekouříte, zapalovač se vám v určitých situacích hodí. Třeba vyrazíte do kempu, kde byste si rozdělali oheň, abyste si mohli opéct špekáčky. Právě v takovém okamžiku budete do kapsy sahat pro iPhone, abyste podpálili třísky. Tedy, pokud budete mít víceúčelový kryt. Poslouží nejen jako zapalovač, ale také jako stativ, otvírák na lahve a podobně. Takový kryt seženete na Amazonu za 17 dolarů.

Líbejte se s partnerem na dálku díky Kissengeru

Vztah na dálku je mnohdy frustrující, protože se s partnerem (partnerkou) nemůžete políbit. Ovšem světlo světa spatřil takzvaný Kissenger, což je nástroj pro iPhone, prostřednictvím něhož se můžete s drahou polovičkou líbat, i když je na druhé straně planety. Stačí mít Kissenger a příslušnou aplikaci.

Doplněk je vybaven silikonovou podložkou se senzory, které detekují sílu polibku a replikují ji na jiném zařízení. Jestliže chcete políbit každé ráno svého miláčka, i když je stovky kilometrů daleko, podívejte se přímo na stránky výrobce.

kissenger 01

Bluetooth držák na toaletní papír

Zařízení zvané iCarta 2 Universal Bluetooth Speaker je kombinace Bluetooth reproduktoru, držáku na iPhone a držáku na toaletní papír. Příslušenství zakoupíte opět na Amazonu za 69,99 dolarů.

Přenosný anemometr

Pokud potřebujete například na procházce zjišťovat, jaká je rychlost a směr větru, ale máte s sebou pouze iPhone, potom stačí vzít si kapesní anemometr, který připojíte k iPhonu přes jack konektor. Potom můžete měřit vítr při nějakém vodním sportu, při střílení do terče a podobně. Pokud máte iPhone 7 a novější, kupte si ještě adaptér. Přenosný anemometr koupíte na Amazonu za 35 dolarů.

bluetooth iphone fb

Dnes nejčtenější

.