Zavřít reklamu

Skrytí vašeho telefonního čísla asi nebudete provádět kdovíjak často. Avšak každopádně je dobré vědět, že tato funkce v operačním systému iOS existuje. Pokud chcete někomu zavolat, ale nechcete, aby se dotyčnému zobrazilo vaše telefonní číslo, tak je tento návod přímo pro vás. Skrytí vaší identity můžete jednoduše provést přímo v nastavení a nepotřebujete k tomu žádné aplikace třetí strany. Postup je velice jednoduchý.

Skrytí telefonního čísla

Na našem iOS zařízení přejdeme do nativní aplikace Nastavení. Poté v nastavení sjedeme níže, dokud nenarazíme na položku Telefon, kterou rozklikneme. V dolní části obrazovky se nachází možnost Zobrazit moje ID volanému. „Moje ID“ v tomto případě představuje vaše telefonní číslo. Pokud tedy chcete telefonní číslo při volání skrýt, musíte tuto funkci deaktivovat. Od té doby, co funkci Zobrazit moje ID volanému deaktivujete, se všem osobám, kterým budete chtít zavolat, zobrazí místo telefonního čísla text „Žádné ID volajícího„.

Mějte ale na paměti, že v dnešní době moc lidí telefonní čísla se skrytou identitou nezvedá. Skrytí identity je tak vhodné například tehdy, pokud si chcete z někoho udělat legraci. Proto určitě nezapomeňte funkci opět aktivovat, aby nedošlo ke zbytečným problémům.

call_ios_fb

Dnes nejčtenější

.