Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Don’t call me

S aplikací Don’t call me zablokujete nevyžádané hovory. Dokáže vás upozornit na telemarketingové společnosti, a tak budete vědět, že daný hovor nemáte zvedat. Zablokovat navíc můžete neomezený počet telefonních čísel. Výhodou je, že se nemusíte přihlašovat a že v aplikaci nejsou žádné reklamy.

[appbox appstore id1242621238 oldprice=“49Kč“]

i2Reader

Pokud si chcete zkrátit dlouhé chvíle na cestách anebo v práci čtením e-knihy, neobejdete se bez čtečky elektronických knih. Velice oblíbená aplikace je i2Reader, která je dnes zdarma. Podporuje celou řadu formátů, například EPUD, PDF, RTF, HTML, FB2, MOBI, DOC či prostý text.

[appbox appstore id322680924 oldprice=“25Kč“]

Visual Math 4D

Visual Math 4D je grafická kalkulačka, která vám umožní vizualizovat a vyřešit matematické rovnice. Podporuje různé typy rovnic, jako jsou sférické, parametrické, polární a kartézské rovnice, které lze vizualizovat ve 2D a 3D.

[appbox appstore id657441399 oldprice=“49Kč“]

Safety Photo+Video

S aplikací Safety Photo+Video budete mít fotografie a videa v bezpečí. Prostřednictvím aplikace dáte vybraná média pod heslo, a tak se k nim nikdo, kdo nezná heslo, nedostane.

[appbox appstore id456637671 oldprice=“49Kč“]

Six Pack Abs + Fat Burn Diet

Přijměte třicetidenní výzvu v aplikaci Six Pack Abs + Fat Burn Diet, která vám naplánuje čtyři tréninky denně. Každým dnem se počet cviků zvyšuje, ale na konci měsíce budete mít radost z vypracovaného břicha a lepší fyzičky.

[appbox appstore id1056042438 oldprice=“25Kč“]

AirDisk Pro

Další užitečnou aplikací, kterou dnes stáhnete zdarma, je AirDisk Pro. Slouží k ukládání, prohlížení a spravování souborů na iPhonech, iPadech a iPodech touch. Potom se k AirDisk Pro můžete připojit z Macu anebo jakéhokoliv počítače. AirDis Pro umožňuje prohlížení dokumentů, čtení PDF, přehrávání hudby, prohlížení obrázků a podobně. Podporuje většinu operací se soubory, jako jsou odstranění, přesun, kopírování, e-mail, sdílení, zazipování a rozbalení.

[appbox appstore id505904421 oldprice=“49Kč“]

Drag Racer World

Staňte se nejlepším závodníkem na světě. Vyzkoušejte hru Drag Racer World, která je dnes ke stažení zdarma. Porazte své přátele online a staňte se nejrychlejším řidičem na světě.

[appbox appstore id494665416 oldprice=“25Kč“]

iPad

Dnes nejčtenější

.