Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme.

Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód. Mezi screenshoty můžete scrollovat do stran, což by mělo fungovat i v mobilní verzi. Jestliže se vám náhled nezobrazuje správně, stačí stránku aktualizovat.

Menu Radius

První aplikací, která je dnes zdarma, je Menu Radius. Jedná se o alternativu Docku, která poskytuje rychlý přístup ke všem potřebným aplikacím, souborům a složkám. Jedná se o kruhové menu, které umožňuje přidávat položky či vytvářet skupiny tak, abyste měli vždy oblíbené programy a soubory po ruce.

[appbox appstore id1024386603 oldprice=“249Kč“]

SpiralBound Pro

SpiralBound Pro je utilita s poznámkami ve spirálovém poznámkovém bloku s organizačními a bezpečnostními funkcemi. Aplikace umožňuje udělat tolik poznámek, kolik jen potřebujete. Dokonce si můžete vytvořit to-do-list (seznam úkolů) a kontrolovat si tak, zda jste splnili všechno, co jste měli.

[appbox appstore id457176991 oldprice=“49Kč“]

Accompanist

Aplikace Accompanist umožňuje pracovat s akordy a vytvářet jakoukoliv melodii. Vytvoříte si vlastní skladby, a potom je můžete sdílet.

[appbox appstore id549090944 oldprice=“49Kč“]

Slevy her na Mac ze Steamu

Airport CEO

[appbox steam simple 673610 oldprice=15,99€]

Counter-Strike: Global Offensive

[appbox steam simple 730 oldprice=37,47€]

ARK: Survival Evolved

[appbox steam simple 346110 oldprice=59,99€]

macos_hide_others_fb

Dnes nejčtenější

.