Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Stejně tak by scrollování mělo fungovat na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Spite & Malice HD

Aplikace Spite & Malice HD je karetní hra, která nabízí také online multiplayer. Hrát můžete až třicet zápasů zároveň, a to jak s přáteli, tak i s náhodnými soupeři. Aplikace vám vždy pošle oznámení, jakmile budete na řadě, a tak nemusíte hru pořád vypínat a zapínat.

[appbox appstore id365876767 oldprice=“129 Kč“]

Cribbage HD

Další aplikace Cribbage HD je opět karetní hra s intuitivním prostředím, ve které se snadno zorientují i začátečníci. Samozřejmostí je také online multiplayer, prostřednictvím něhož si zahrajete buď s přáteli či s náhodným hráčem.

[appbox appstore id363691477 oldprice=“129 Kč“]

The Video Converter

Pro převod videí z jednoho formátu do druhého slouží aplikace The Video Converter, která podporuje takřka všechny hlavní video a audio formáty. Aplikace dokáže převést téměř jakýkoliv video soubor na MP4, MP3, 3G2, AAC, AVI, FLAC, FLC, M4A, MKV, OGV, OGA, WAV, MPEG nebo WEBM.

[appbox appstore id893347665 oldprice=“79 Kč“]

Zero+

Aplikace Zero+ je jednoduchá logická hra. Vaším úkolem je posunovat kostky se záporným číslem na kostky s kladným číslem tak, aby vyšla vždy nula. Znamená to tedy, že -1 musíte přesunout na +1. Hlavolam je v tom, že posunovat kostky můžete pouze nahoru, dolů, doleva anebo doprava. Zvládnete všech 120 úrovní?

[appbox appstore id944791433 oldprice=“25 Kč“]

Color Twin

Color Twin je nekonečná, přesto návyková hra. Ve hře musíte přetahovat jeden kruh na druhý, ale vždy musí být kruh stejné barvy. Zdá se to být snadné? Vyzkoušejte to sami.

[appbox appstore id1120207199 oldprice=“49 Kč“]

Vocabulary – Learn New Words

Pokud si chcete zlepšit slovní zásobu v angličtině, vyzkoušejte aplikaci Vocabulary – Learn New Words. Proč rozšířit slovní zásobu v angličtině? Zlepšíte komunikaci a naučíte se nová slova. Zároveň se jedná o velice zábavnou aktivitu.

[appbox appstore id1084540807 oldprice=“49 Kč“]

Dnes nejčtenější

.