Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Best Night Light
Aplikace Best Night Light dokáže váš iPhone proměnit v různobarevnou noční lampičku. Nastavte si jeden ze tří volitelných režimů, zvolte ty správné barvy a nastavte si dobu, po které se světlo samo vypne.

[appbox appstore id1367140303]

Translate Photo – TraduCam
Aplikace Translate Photo – TraduCam vám umožní vyfotografovat jakýkoliv text nebo obrázek za pomoci vašeho iOS zařízení a okamžitě přeložit jeho význam do některého ze 110 jazyků včetně češtiny.

[appbox appstore id1387768529]

Golf Club: Wasteland
Po velké ekologické katastrofě se ti nejbohatší obyvatelé planety Země přestěhovali do Tesla City na Marsu, odkud si občas zaletí zpět na Zemi zahrát si golf v ruinách, které zbyly z naší civilizace. Jeden z pilotů chce golfisty využít ke své poslední návštěvě Země.

[appbox appstore id1367234839]

Crush & Chill
Máte někdy pocit, že se vám uleví pouze tehdy, pokud něco pořádně zničíte? Aplikace Crush & Chill vám umožní uvolnit stres mačkáním, ničením a drcením všech možných předmětů.

[appbox appstore id1400634443]

Football Cup Superstars
S Football Cup Superstars si můžete zahrát zábavný a napínavý arkádový fotbal přímo na vašem iOS zařízení. Vyberte si z 32 kvalifikovaných týmů, najděte svou hvězdu a dostaňte se na špičku.

[appbox appstore id1387765472]

Kingmaker: Rise to the Throne
Dva královští rytíři, Edmund a Randall Ulmerovi, se zapletli do nebezpečného spiknutí. Vydejte se na složitou cestu plnou dobrodružství, náročných hádanek a miniher.

[appbox appstore id1363861345]

iOS Apps 122

Dnes nejčtenější

.