Zavřít reklamu

O blížícím se otevření nového Apple Storu v čínském Macau jsme vás informovali zhruba před dvěma týdny. V tu dobu však obchod, který se má svým designem alespoň částečně blížit ikonickému Apple Storu na 5. Avenue, ukrývaly zástěny, které nám krom obrysu prakticky nic neprozradily. Jelikož je však slavnostní otevření obchodu v Macau naplánováno již na dnešek, Apple dolaďuje v těchto chvílích poslední detaily. Díky tomu se tak naskýtá možnost Apple Store alespoň částečně omrknout.

Apple si některé známé čínské osobnosti a novináře do Apple Storu pozval už s předstihem, díky čemuž jsou některá zákoutí nového obchodu skrze fotografie prozrazeny. Možná nejzajímavější věcí na celém obchodu jsou bambusy, které utváří poměrně hustou stěnu a dosahují až do druhého patra obchodu. Podobné prvky však Apple využívá ve svých obchodech velmi rád a například živé stromy nejsou v Apple Storech ničím příliš výjimečným. 

Na fotografiích si též můžete prohlédnout kamenné obklady, které Apple použil na obložení zdí, či klasické skleněné zdi, díky kterým proniká do obchodu opravdu spoustu světla. Za zmínku stojí i klasický dřevěný nábytek z masivu, který nechybí v žádném obchodě, či všudypřítomné jednoduché linie, které utváří celistvost celého obchodu. 

Na jedné z fotografií si můžeme též prohlédnout VIP salónek, který by měl sloužit k různým schůzím a konferencím. Ani v salónku nechybí dřevěný nábytek, který koresponduje s tím použitým ve zbytku obchodu.

apple store macau

Dnes nejčtenější

.