Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Konečně je tady konec školního roku a začíná léto. Děti odjíždí na tábory, party se balí na festivaly a rodiny odlétají k moři. Letní prázdniny jsou plné slunce, koupání, zábavy s přáteli a také skvělé hudby. Abyste zažili hudební léto se vším všudy, připravil pro vás iWant 20% slevu na všechna sluchátka a reproduktory!

Akce platí na všechna sluchátka značky Apple, prémiová sluchátka Beats, luxusní sluchátka Marshall Major a mnoho dalších značek. Je libo drátová nebo bezdrátová sluchátka? Preferujete spíše špunty nebo náhlavní? V iWantu si vybere opravdu každý.

Letní koupaliště volají po voděodolných reproduktorech JBL, reproduktory Bose nemohou chybět na žádném výletu a večerní párty se neobejdou bez repráků Marshall. Každý z reproduktorů od iWant má vysoce kvalitní zvuk a nezkazí žádnou zábavu.

Ptáte se, jak slevu získat? Stačí v košíku zadat slevový kód KONECSKOLY a váš reprák nebo sluchátka si odnesete o dvacet procent levněji! Akce platí na e-shopu i kamenných prodejnách po celé ČR. Sleva je platná pouze do 1. 7. 2018, tak nepropásněte svou šanci!

iWant akce konec skoly
iWant konec skoly sleva

Dnes nejčtenější

.