Zavřít reklamu

Superhrdinský žáner sa stáva čím viac tým popúlarnejším a to nie len v prípade kinohitov a filmových blockbusterov. Samozrejme, hry inšpirované komiksovými postavami neprestavujú žiadnu novinku na trhu, no je dobré vedieť, že vývojári jednotlivých titulov ešte stále svoje herné výtvori podporujú a dopujú novým obsahom. Jednou z najúspešnejších hier z tohoto súdka je nepochybne Marvel Strike Force, ktorá sa dočkala svojho debutu na iOS počas jari tohoto roka. Okrem uplynulých prídavkov v podobe Infinity War alebo druhého pokračovania Deadpoola, sa hra dočkala ďalších príjemných prekvapení. Do Strike Force zamierili na oslavu chystaného filmu Ant-Man a Wasp, ktorí so sebou priniesli vítané novinky.

Marvel Strike Force je perfektným príkladom toho, že aj hra pre mobilné zariadenia si dokáže udržať svojich stálych fanúšikov. Denné výzvy a obmedzené eventy sú do hry dopĺňané pravidelne a presne to isté platí aj pre stále nové a nové postavy superhrdinov. Tentokrát si v hre môžeme vybojovať spomínaných protagonistov novej snímky z porstredia MCU, Scotta Langa alias Ant-Mana a jeho spoločníčku Wasp. Shardy na jednotlivé postavy je možné získať v limitovanom evente, ktorý sa mierne odlišuje od tých, ktoré boli do hry pridané v pirebehu posledných týždňov.

Nová limitovaná výzva je spracovaná vo forme tradičnej kampane, pričom máte možnosť výberu medzi troma úrovňami obtiažnosti. Akonáhle si vyberiete najťažšiu úroveň, všetky ostatné levely v podkategórii easy a medium sa vám odomknú automaticky. Shardy, ktoré následne nazbierate v kampani je možné už klasicky premeniť na orby, v ktorom sa skrývajú superhrdinské fragmenty. Momentálne sa táto limitka týka iba mravčieho muža, no onedlho si budeme môcť v evente Sting of the Wasp zadovážiť aj druhú spomínanú postavu.

Okrem nového módu a dvojice postáv, sa dočkáme aj zvýšenia maximálneho levelu na číslo 65. Vítaným dodatkom je aj možnosť zablokovania chatu alebo blokovanie samotných hráčov. Popisy k jednotlivým režimom a eventom budú jasnejšie a povedia vám o danej hernej možnosti viac informácií. Okrem toho tvorcovia zapracovali aj na väčšine bugov a do všetkých módov prinášajú možnosť označovania políčok s názvom nodes, ktoré budú výraznejšie znázorňovať momentálne pole, na ktorom ste sa počas raidu, alebo kampane umiestnili. Týmto krokom by sa malo eliminovať chybné spúšťanie už prejdených levelov. Vylepšení sa dočkala aj zvuková stránka, ktorá je teraz omnoho presnejšia a ponúka úplne nové zvukové efekty.

Marvel Strike Force predstavuje výborne spracovaný simulátor boja, v ktorom sa vyberiete na zábavnú a pútavú púť jednotlivými hernými módmi. Strategické súboje môžete vyskúšať či už v kampani jedného hráča, alebo multiplayerovej aréne alebo módoch Blitz, Events a Raids. Neváhajte a zozbierajte svojich obľúbených superhrdinov z Marvel univerza aj vy!

  • Hra Marvel Strike Force je dostupná pre zariadenia s iOS úplne zdarma v App Store

[appbox appstore id1292952049]

Marvel Strike Force

Dnes nejčtenější

.