Zavřít reklamu

Jakmile cupertinská společnost v loňském roce na zářijové konferenci odhalila tolik očekávaný iPhone X, vzápětí se začaly objevovat koncepty, jak by vypadal iPad Pro s designem iPhonu X. Příznivci jablečné značky prahnou po iPadu Pro, který by měl bezrámečkový design a namísto Touch ID by měl Face ID.

O další koncept iPadu Pro se postaral designér Álvaro Pabesio, který je autorem také úhledného konceptu macOS 11. Podle něj by iPad Pro měl mít zaoblené rohy podobně jako iPhone X. Dále by měl mít Face ID a nové možnosti v rámci multitaskingu.

Přestože jsme viděli už spoustu konceptů iPadu Pro, právě tento se zdá být nejpřijatelnější, nemyslíte? Jablečný tablet je takřka bez rámečků, má 11,9palcový displej, přestože velikost zařízení jako takového je stejná jako u 10,5palcového iPadu Pro, což je dáno zmenšením rámečků. Dále se iPad Pro zbavil Home Buttonu s Touch ID.

Co se týká Face ID, Pabesio představuje druhou generaci kamery TrueDepth, která přináší vylepšené funkce, jako jsou rozpoznávání až čtyř tváří, horizontální rozpoznávání a větší rozsah. Dalším upgradem přístroje je 12megapixelová duální zadní kamera, a tím pádem by byl iPad schopen poprvé fotit v režimu Portrét.

ipad pro koncept fb

Dnes nejčtenější

.