Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Castro Podcasts
Díky aplikaci Castro Podcasts můžete sledovat své oblíbené podcasty a objevovat nové. Aplikace nabízí automatické zasílání nových epizod, bezproblémové přehrávání, řazení stop do fronty a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1080840241 oldprice=“149Kč“]

Sleep Watch by Bodymatter
Aplikace Sleep Watch by Bodymatter vám umožní snadný a pohodlný monitoring spánku prostřednictvím vašich Apple Watch. Stačí si před spaním nasadit hodinky a po probuzení dostanete přehled všech potřebných dat. Aplikaci lze používat i čistě na iOS zařízení.

[appbox appstore id1138066420 oldprice=“89Kč“]

Premium Music Search
Aplikace Premium Music Search umožňuje uživatelům snadno a rychle vyhledávat hudbu podle textu. Pokud si vzpomínáte na slova, ale nevybavuje se vám název skladby, stačí je zadat do Premium Music Search a aplikace vám okamžitě nabídne odpovídající výsledky.

[appbox appstore id892521757 oldprice=“89Kč“]

Remote Drive for Mac
Díky Remote Drive for Mac můžete uchovat jakýkoliv soubor na svém iPhonu a iPadu (stejně jako na flešce), kopírovat snadno a rychle soubory z Macu a přehrát jakýkoliv video formát. Požadavky: macOS 10.7 a novější a iOS 8.0 a novější.

[appbox appstore id1095142462 oldprice=“89Kč“]

Epica Pro
Chtěli jste někdy vytvořit zábavnou/zajímavou fotografii s nějakým efektem? V případě, že na to nechcete jít přes Photoshop, vám pomůže Epica Pro. Aplikace nabízí nové pózy, speciální efekty a nové scény. Během sekundy se můžete stát iluzionistou nebo čímkoliv jiným – záleží čistě na vaší fantazii.

[appbox appstore id857717118 oldprice=“59Kč“]

Fonti
Fonti je jedinečná iOS klávesnice se širokou nabídkou nejrůznějších fontů. Psaní zpráv bude odteď ještě zábavnější. Nabízí fonty ze slavných her, filmů i seriálů, starobylé fonty v nejrůznějším stylu, dekorativní a další fonty. Aplikace funguje ve spojení se všemi aplikacemi pro psaní zpráv.

[appbox appstore id1261320151 oldprice=“59Kč“]

Portal Walk
Portal Walk je zábavná iOS adventura a plošinovka, jejímž hlavním hrdinou je postavička jménem Eugene. Eugene uvízl mezi dvěma různými světy a snaží se najít cestu zpět domů. Pomůžete mu?

[appbox appstore id1208499943 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 122

Dnes nejčtenější

.