Zavřít reklamu

Původní Apple Store byl v University Village v Seattlu otevřen už v září roku 2003. Nyní, po téměř 15 letech, jeho služba končí. 30. června dojde k jeho uzavření a ke slavnostnímu otevření nového obchodu, o jehož výstavbě jsme vás již informovali.

Ten bude větší, modernější a designově opravdu povedený. Samozřejmostí je prosklený vchod a typické dřevěné stoly. Zajímavě působí strop, který je také pokryt dřevem. Součástí obchodu bude i takzvané Forum, tedy místo s velkou promítací stěnou pro pořádání vzdělávacích a výukových akcí, například ze série Today at Apple. Výběr místa pro novou prodejnu zcela jistě nebyl náhodný, protože hned naproti se nachází Microsoft Store.

Jako u mnoha dalších poboček se i zde Apple snaží o rozšíření myšlenky moderního náměstí. To by mělo sloužit jako místo, kde se bude sházet komunita nejen za účelem nákupu, ale i kvůli různým akcím. Těmi může být například výuková přednáška nebo třeba koncert. Tento program Apple spustil před více než rokem a postupně se stává součástí všech Apple Storů právě za účelem přeměny toho, jak jsou tyto obchody vnímány.

https://www.youtube.com/watch?v=M-1GPznHrrM

apple store seattle uvodni

Dnes nejčtenější

.