Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Breathing Zone
Breathing Zone je lékaři doporučované dechové cvičení, které dokáže redukovat stres a úzkost a zlepšit vaši náladu. Pokud ji budete využívat denně, tak vám Breathing Zone může pomoci se zvládnutím krevního tlaku. S touto aplikací můžete změnit váš život snadno a rychle. Breathing Zone vám nabízí jednoduše následovatelné instrukce, časově omezené sezení (5-60 minut) a mnoho dalšího.

[appbox appstore id369838631 oldprice=“179Kč“]

MyScript Calculator
Aplikace MyScript Calculator je neobvyklá kalkulačka, která namísto klasického vyťukávání tlačítky využívá k zadání rovnice technologii pro rozpoznání ručně psaného textu  MyScript. Zadání tak do kalkulačky jednoduše zapíšete tak, jak byste ho zapsali na papír. Tím odpadá mnohdy nepříjemné bádání nad tím, jak komplikovanou rovnici převést do jednoho řádku běžné kalkulačky.

[appbox appstore id1304488725 oldprice=“59Kč“]

Sleep Sounds: relaxing sounds
Aplikace Sleep Sounds vám pomůže lépe, kvalitněji, a rychleji usnout. Nabízí širokou škálu vysoce kvalitních zvuků nejen z oblasti white noise a binaural beats.

[appbox appstore id1190758709 oldprice=“59Kč“]

Multi Translate
Multi Translate vám umožní překládat text i hlasový projev až do 3 cizích jazyků zároveň. Překlad můžete poté sdílet na Facebooku, Twitteru, emailu či pomocí SMS. Aplikace automaticky ukládá překlady do historie. Multi Translate podporuje více než 80 jazyků.

[appbox appstore id768642496 oldprice=“379Kč“]

air radio tune
Vychutnejte si vaši oblíbenou hudbu na svém iPhonu, iPadu a iPodu. Aplikace air radio tune nabízí k poslechu širokou nabídku hudby, novinek i sportovních přenosů z rádiových stanic po celém světě.

[appbox appstore id546375442 oldprice=“29Kč“]

Archives
Archives je výkonná a užitečná dekomprimační utilita pro vaše iOS zařízení. Aplikace, navržená na základě „The Unarchiver“ pro Mac, dokáže rozbalit prakticky jakýkoliv druh archivu z e-mailu, počítače či webové stránky.

[appbox appstore id562790811 oldprice=“89Kč“]

Montezuma Puzzle 4 Premium
Montezuma Puzzle je již čtvrtým pokračováním oblíbené puzzle hry pro iOS. Můžete se těšit na další a další výzvy, nové vzory, hudební doprovod a neomezené množství nápověd.

[appbox appstore id893078635 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 251017

Dnes nejčtenější

.