Zavřít reklamu

Popri stovkách hier, ktoré pribúdaju do obchodu App Store každý týždeň, sa môže jednoducho stať, že sa výnimočné tituly takpovediac stratia v dave a ostanú nepovšimnuté. Momentálne môžeme byť svedkami menšej hernej revolúcie, aspoň čo sa týka platformy mobilných telefónov. Počet novooptimalizovaných hier, ako aj čerstvých titulov stúpa raketovým tempom a preto je úplne pochopiteľné, že sa nestíhame sústrediť na každý titul osobitne. Určitá špička vyčnievajúca z hory nezaujímavých a repetetívnych titulov sa však stále dá objaviť, čo nás prináša k počinu Starman, od tvorcov z Nada Studio.

Starman nie je najčerstvejšou hrou figurujúcou v App Store, no určite stojí za zmienku, hlavne ak sa tvorcovia chystajú rozšíriť jej herné možnosti. Puzzle adventúra na štýl hier Inside alebo Limbo odhaľuje emotívny príbeh, v ktorom hrá hlavnú rolu boj svetla proti tme. Vaša postava sa vydá na cestu temnoty a pokúsi sa priniesť svetlo späť k životu. Počas hry vás preskúša množstvo logických hádaniek a strategických hlavolamov.

Možno ste už mali česť si tento titul vyskúšať. Ak nie, môžme ho vám len odporúčať. Dôležité však je, že tvorcovia z Nada Studio prinášajú do titulu Starman prídavkový obsah v novej aktualizácii. V hre sa objaví úplne nový režim s názvom „Flow Mode“, ktorý prináša neobmedzené herné možnosti v nových lokalitách.

Nový mód prináša okrem doplnkových puzzle hlavolamov aj priestor na báze sandboxu, ktorý spístupňuje interakcie s predmetmi, odhaľovanie nových zákutí a možnosť zmeny počasia. Minimalistické grafické spracovanie, ktoré sa nesie v pochmúrnom, no emotívnom duchu tak môžte skúmať ešte hlbšie ako kedy predtým. Režim Flow je dostupný vo forme In-App-Purchase za 0,99$, no ak ste už pokorili všetky úrovne pôvodnej kampane, toto rozšírenie sa vám sprístupní zadarmo. Hádanky v hre nie sú vôbec zložité, no aj napriek tomu vo vás zanechajú príjemný pocit a posunú vás k ďalšiemu prekonávaniu príbehu.

  • Titul Starman pre zariadenia s iOS  je dostupný v App Store

[appbox appstore id1157484554]

Starman

Dnes nejčtenější

.