Zavřít reklamu

Pokud jste jeden z vlastníků staršího zařízení s operačním systémem iOS, tzn. iPhonu nebo iPadu, tak zbystřete. Dnes jsem si pro vás připravil návod, ve kterém si ukážeme, jak velice jednoduše pomocí pár kliknutí zrychlit vaše zařízení, a to o hodně. Pokud svého jablečného miláčka používáte každý den a vnímáte, jak se chová, můžete si všimnou některých animací, které zařízení provádí. Například při odchodu z aplikace se zobrazí tzv. zoom in & zoom out animace. Všechny tyto animace, které zařízení zobrazuje, nějakou dobu trvají. Naštěstí si ale můžeme animace změnit na úplně jednoduché. Ve výsledku se místo složitých animací začnou zobrazovat klasické jednoduché animace rozmazání. Jak tedy nastavit rychlejší animace na vašem zařízení?

Jak na zrychlení iPhonu či iPadu

Nejprve je nutné, abyste se na vašem iOS zařízení přesunuli do Nastavení. V nastavení přejdeme do kolonky Obecné a zde rozklikneme možnost Zpřístupnění. Hned v první skupince možností se v dolní části nachází možnost Omezit pohyb, kterou otevřeme. Po rozkliknutí tuto funkci jednoduše pomocí switche aktivujeme.

Po aktivaci funkce Omezit pohyb si okamžitě můžete začít všímat výrazného zrychlení zařízení. Vsadím se, že se zde dokonce najde někdo, komu se tyto upravené a jednoduché animace líbí více, než ty základní. Funkce Omezit pohyb je tedy funkcí, která dělá dvě věci v jednom. Za prvé vaše zařízení zrychlí a za druhé změní jeho animace na o mnoho jednodušší.

iPhone X screenshot FB

Dnes nejčtenější

.