Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Safety Photo+Video
Safety Photo+Video vám umožní držet pod pokličkou fotografie a videa, která nechcete nikomu ukázat. Příslušné soubory můžete uzamknout kódem.

[appbox appstore id456637671 oldprice=“59Kč“]

AirDisk Pro
AirDisk Pro vám umožní ukládat, prohlížet a spravovat soubory na vašich iOS zařízeních. K AirDisku se můžete připojit z jakéhokoliv Macu nebo PC přes Wi-Fi síť a přenášet soubory metodou drag&drop.

[appbox appstore id505904421 oldprice=“59Kč“]

Be Mindful: A Tool to Let Go Now
Aplikace Be Mindful změní váš život k lepšímu. Nabízí kombinaci relaxačních technik, které vám pomohou nechat minulost za sebou a soustředit se na přítomnost. Aplikace je zcela bez reklam, s prvním stažením získáte veškerý obsah.

[appbox appstore id447007973 oldprice=“29Kč“]

Xmart Calculator
Xmart Calculator Pro je chytrá kalkulačka pro základní i komplikovanější výpočty. Výsledky můžete nejen ukládat, ale i sdílet s ostatními, a to včetně postupu.

[appbox appstore id827740598 oldprice=“149Kč“]

Moody – Daily Mood Tracker
Jak jste se cítili minulý týden? Jakou náladu jste měli o loňských prázdninách? Nálada je něco, co se jen velmi těžko pamatuje, ale je rozhodně zajímavé ji zaznamenávat. V tomto směru se pro vás tato aplikace stane ideálním parťákem.

[appbox appstore id994241144 oldprice=“59Kč“]

Cool Weather
Připadá vám současné počasí málo sluníčkové? Pořiďte si sluníčkovou předpověď. Aplikace Cool Weather se vás pokusí každý den pozitivně naladit motivačními citáty.

[appbox appstore id1010529143 oldprice=“59Kč“]

Deep Sleep Aid
Aplikace Deep Sleep Aid slibuje všem chronickým i akutním nespavcům, že je dokonale ukolíbá ke spánku. Nabízí relaxační muziku, řízenou hlasovou meditaci, žádné reklamy, možnosti přizpůsobení a vysokou kvalitu nahrávek.

[appbox appstore id447401663 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 115

Dnes nejčtenější

.