Zavřít reklamu

Po včerejším uvolnení vývojářských beta verzí systémů iOS 11.4.1, tvOS 11.4.1 a macOS 10.13.6 uvolnil Apple před malou chvílí i druhé beta verze nových systémů, které představil na začátku června na WWDC. Dočkali jsme se však zatím jen druhé bety iOS 12, tvOS 12 a macOS Mojave. Tyto bety jsou navíc určeny pouze pro registrované vývojáře či pro uživatele, kteří mají ve svých zařízeních nainstalovaný vývojářský profil. Ten si můžete do iPhonu či iPadu nainstalovat pomocí tohoto návodu.

Novinky, které se v systémech objeví, nám Apple prozradil už na pódiu v San Jose, takže se dá očekávat, že se v betách objeví právě ty. Nejspíš se ale dočkáme i novinek, o kterých nám Apple nic neprozradil. Krom novinek se ale můžeme samozřejmě těšit i na opravy chyb, které se v prvních betách objevily. Nutno ale podotknout, že těch zas tolik nebylo, což je s ohledem na loňské testování bety iOS 11 velmi dobrá zpráva.

První pohled na novinky v iOS 12:

 

 

O veškerých novinkách, které se v betách objeví, vás budeme samozřejmě informovat. V následujících dnech též očekávejte vypuštění první beta verze nových systémů pro veřejné testery, kteří se zaregistrují do veřejného testování. Návod na to, jak se do něj zapojit, na našem webu též brzy naleznete. 

ios 12

Dnes nejčtenější

.