Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Voice Recorder – Recording App
Voice Recorder – Recording App je jednoduše použitelná, výkonná a užitečná aplikace pro záznam hlasu na Macu. Perfektně zvládá automatické nahrávání a ukládání záznamu v MP3 formátu, k dispozici je i čeština.

[appbox appstore id563477815 oldprice=“89Kč“]

Lifelog
Lifelog je aplikace pro denní zápisy, ale nejenom to. Umožňuje vám nastavit si automatické připomínky, vyhledávat v záznamech nebo je označovat štítky.

[appbox appstore id1279096119 oldprice=“29Kč“]

Screen Time
Aplikace Screen Time vám umožní nastavit si na Macu přizpůsobitelné časomíry pro nejrůznější činnosti a projekty. Nabízí možnost přepínání mezi světlým a tmavým režimem, přizpůsobitelné umístění na obrazovce a možnost okamžitého skrytí.

[appbox appstore id1276641852 oldprice=“89Kč“]

Dual Viewer
Aplikace Dual Viewer je výkonný nástroj, který vám na Macu umožní prohlížení více oken najednou a práci v rozhraní s více kartami. Jedná se o profesionální aplikaci, sloužící k procházení webu, práci s dokumenty, pořizování poznámek nebo třeba práci s videem.

[appbox appstore id1335835968 oldprice=“89Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Subnautica

[appbox steam simple 264710 oldprice=22,99€]

Serious Sam 3: BFE

[appbox steam simple 41070 oldprice=36,99€]

Mark of the Ninja

[appbox steam simple 214560 oldprice=14,99€]

Mac Apps 8

Dnes nejčtenější

.