Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Alook Browser – 2x Speed
Alook Browser je internetový prohlížeč pro iOS, který rozhodně stojí za to vyzkoušet. Je rychlý, spolehlivý a bez reklam. Nabízí audio a video přehrávač, podporu Touch ID, Face ID a synchronizace s iCloudem, má vestavěný blokátor obsahu a řadu dalších funkcí.

[appbox appstore id1261944766 oldprice=“29Kč“]

Tadaa SLR
Tadaa SLR přináší nejlepší možnou cestu, jak skvěle vyfotit naprosto cokoliv. Stačí vybrat ohnisko a je prakticky hotovo. Začněte fotit dokonale vyvážené snímky.

[appbox appstore id724662909 oldprice=“119Kč“]

Video Meme Maker – Meme Videos
Aplikace Video Meme Maker – Meme Videos je vychytaný nástroj pro tvorbu video memes na vašem iPhonu či iPadu. Nabízí široké možnosti úprav písma, pozadí a dalších úprav včetně přidání vodoznaku.

[appbox appstore id1317068852 oldprice=“59Kč“]

iLive Themes
Přišel čas oživit displej vašeho iPhonu zbrusu novými, pestrobarevnými pohyblivými tapetami. Aplikace nabízí bohatou škálu motivů nejrůznějšího zaměření v HD kvalitě, nabídka se aktualizuje každý týden. Aplikace je pouze pro iPhone 6s a novější.

[appbox appstore id1199873930 oldprice=“59Kč“]

WikiLinks
WikiLinks představuje zábavný a efektivní způsob objevování všeho, co Wikipedia nabízí. Aplikace přichází s promyšleným uživatelským rozhraním, jehož součástí jsou i myšlenkové mapy, doporučená YouTube videa, náhledy článků či pokročilé prohledávání obrázků.

[appbox appstore id990956008 oldprice=“179Kč“]

Bow Island
Bow Island je báječná, návyková, neobvyklá hra, v níž si vrchovatou mírou užijete střelbu z luku v prostředí fantastického ostrova. Trefíte všechny terče přímo do středu?

[appbox appstore id1168467229 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 15917

Dnes nejčtenější

.