Zavřít reklamu

Apple se snaží neustále rozšiřovat svou síť Apple Storů. Cupertinská společnost na území Izraele působí poměrně dlouho, nicméně ještě zde nemá žádný oficiální Apple Store, což by se však mělo brzy změnit. Podle izraelského finančního deníku Globes se kalifornský gigant momentálně domlouvá s tamním obchodním centrem, že by v něm otevřel svůj úplně první Apple Store v zemi.

V tomto mrakodrapu by se mohl Apple Store v Izraeli nacházet, Zdroj: Wikipedia:

Apple Store by se mohl nacházet v okouzlujících prostorech nového obchodního centra v slavném mrakodrapu Azrieli Sarona Tower v Tel Avivu. „Podle všeho společnost Azrieli Mall Group, která je pod vedením Arnona Torena, předběžně jedná o tom, že by se v nákupním středisku mohl nacházet první obchod technologického giganta. Smlouva doposud nebyla podepsána, a tak není jisté, zda tomu tak skutečně bude,“ uvádí se ve zprávě deníku Globes. Skupina Azrieli Mall Group se odmítla ke spekulacím vyjádřit.

Zákazníci v Izraeli si v současné době mohou objednat jablečné produkty prostřednictvím třetích stran, jako jsou iDigital a iStore. Ovšem spousta z nich ocení oficiální Apple Store. Ten by se stal díky svému umístění jedním z nejzajímavějších Apple Storů světa.

tel aviv mrakodrap apple store fb

Dnes nejčtenější

.