Zavřít reklamu

Maxim Habanec, aktuálně nejlepší český skateboardista, mezi sebou porovnal bezdrátová sluchátka AirPods a BeatsX a zhodnotil je z hlediska používání při sportu. Ačkoli oba produkty vznikly v dílnách Applu, ve skutečnosti jsou nejenom po stránce zpracování diametrálně odlišné, ale nesou i jiná loga velkých značek.

Maxim je dvojnásobným vítězem světového poháru Mystic SK8 Cup a několikrát také vyhrál Mistrovství ČR. Kromě skateboardingu je jeho koníčkem svému tvorbě YouTube videí, jež jsou v posledních měsících stále populárnější. Většinu svého volného času ale věnuje právě sportu a při ježdění na skateboardu ve svém krytém skateparku Red Bull MaxSpace a na závodech rád poslouchá hudbu. I proto se nedávno rozhodl pořídit si bezdrátová sluchátka a při té příležitosti porovnal AirPods s BeatsX.

Původně Max vsadil na BeatsX, která sice přináší řadu výhod, ale zbytečně dlouhý kabel vedoucí ke každému sluchátku způsobuje, že po nasazení s nimi vypadáte jako Jar Jar Binks ze Star Wars. Ostatně právě to byl jeden z důvodů, proč Maxim sáhl po AirPods a rozhodl se tak vyzkoušet, která ze sluchátek mu budou při sportování vyhovovat více. Výsledek srovnání se dozvíte ve videu níže.

AirPods vs BeatsX FB

Dnes nejčtenější

.