Zavřít reklamu

Apple neustále pracuje na originálním video obsahu, přičemž v rámci svého úsilí přetáhl do svého týmu bývalou výkonnou viceprezidentku televizní společnosti Broadway Video. Jak uvedl server Variety, Kelly Costello v cupertinské společnosti obsadí pozici výkonné ředitelky pro obchodní záležitosti.

Před nástupem do kalifornského giganta, Costello působila jako výkonná viceprezidentka pro obchodní a právní záležitosti ve společnosti Broadway Video, kterou založil televizní producent Lorne Michaels. V této roli dohlížela na všechny aspekty obchodních a právních záležitostí, jakož i na smlouvy a dohody k populárním seriálům Portlandia a Documentary Now.

Videotvorbu Applu si budeme moci přehrávat na iPhonech, iPadech, Macích a Apple TV:

Před nastoupením do společnosti Broadway Video strávila sedm let ve firmě Viacom, kde pracovala na několika pozicích, naposledy jako viceprezidentka pro obchodní a právní záležitosti v hudebním a zábavním průmyslu. Během své kariéry působila také ve funkci ředitelky síťových a studiových obchodních záležitostí v NBC Universal Television.

Costello je další členkou týmu, který se zabývá tvorbou originálního video obsahu. Apple by měl v březnu příštího roku spustit vlastní originální video obsah, takže je pravděpodobné, že se nyní budou objevovat další detaily ohledně tohoto byznysu.

apple-tv-4k-movies1

Dnes nejčtenější

.