Zavřít reklamu

Apple se rozhodl u sedmičkových iPhonů pro zavedení stupně krytí IP67, což znamená, že jsou jablečné telefony odolné vůči vniknutí prachu a vniknutí vody až do hloubky jednoho metru po dobu třiceti minut. O víkendu však potápěč našel iPhone X pod hladinou řeky, který vydržel odolávat vodě několik týdnů.

YouTuber Dallas, který provozuje kanál Man + River, se potápí, aby našel na dně řeky věci, které tam lidem spadly, a potom je vrací svým majitelům. O víkendu zveřejnil video, jenž potěší především majitele iPhonu X. Odolnost vůči vodě je totiž mnohem větší, než uvádí samotná cupertinská společnost.

YouTuber na dně řeky našel několik předmětů, jako jsou sluneční brýle, zlatý náramek a podobně. Dokonce narazil i na stříbrný iPhone X, který dokázal zapnout a vrátit ho zpět majitelce. Alyssa byla neuvěřitelně šťastná, že má opět svůj iPhone X, protože v něm měla kromě ostatních fotek i fotografie svého čerstvě narozeného miminka.

Alyssa prozradila, že iPhone X ztratila v řece před dvěma týdny. Neměla na něm žádné vodotěsné pouzdro, a tak si myslela, že iPhone v řece ani nepřežije a že se do něj brzy dostane voda.

I když je skvělé, že zařízení odolalo vodě déle, než uvádí IP67, je nezbytné si uvědomit, že záruka Applu se nevztahuje na škody způsobené vodou.

iphone x fb

Dnes nejčtenější

.