Zavřít reklamu

Není žádným tajemstvím, že se Apple na svých konferencích o spoustě novinek v nových produktech vůbec nezmíní. Po vypuštění hardwarů a softwarů tak přichází na řadu vývojáři a ostatní “badatelé”, kteří si vezmou novinky pod svůj drobnohled a objevují v nich všechny novinky. A přesně tento proces probíhá i v těchto dnech.

Po pondělním představení mají vývojáři testující nové operační systémy vcelku napilno. Ačkoliv se mohlo zdát, že minimálně iOS 12 příliš mnoho novinek nepřinesl, opak je pravdou a i on se slušným výčtem upgradů, o kterých se Apple vůbec nezmínil, chlubí. To samé v bledě modrém se pak dá říci i o novém watchOS 5, ve kterém nacházejí vývojáři stále nové a nové upgrady, které posunou využívání jablečných kukaček opět na vyšší úroveň. 

Pár screenshotů z představení watchOS 5:

Pokud by vás tedy zajímalo, co všechno se v novém watchOS 5, respektive v jeho první betě objevilo, mrkněte na video pod tímto odstavcem. Veškeré novinky jsou v něm totiž ukázány a poměrně detailně rozebrány.

Ačkoliv se může zdát nálož novinek opravdu solidní, je potřeba si uvědomit, že se stále jedná jen o první beta verzi rozpracovaného systému. Některé novinky tak mohou samozřejmě zmizet a Apple je přinese až v některé z aktualizací po vydání systému či nad nimi zlomí hůl úplně. Úplné vyškrtnutí ze systému se však stává skutečně jen velmi výjimečně. 

50-watchos-5-changes-features-9to5mac

Dnes nejčtenější

.