Zavřít reklamu

O společnosti Caviar už jsme vás na našem webu informovali nespočetněkrát. Jedná se totiž o výrobce luxusních doplňků pro iPhony či rovnou speciálních edic iPhonů, které se většinou vážou k nějaké významné události, která právě ve světě probíhá či probíhat bude. A jelikož již příští týden startuje svátek všech milovníků fotbalu, mistrovství světa, nemohl se nechat Caviar zahanbit a přispěchal s luxusní edicí, která právě tento svátek vyzdvihuje.

Pro fotbalový svátek se Caviar rozhodl vytvořit hned několik druhů svých produktů za různé ceny. Dopřát si totiž můžete jak dvě varianty krytů, přičemž jedna je zdobena jen několika zlatými prvky, ze zdobení druhá pak naopak přechází zrak, tak i speciální edice iPhonů, která mají již přímo vyzdobená záda. Vybírat samozřejmě můžete z mnoha variant, jelikož se Caviar snažil pokrýt co možná nejširší zastoupení účastnických zemí. Pokud jste tedy například hvězdného Brazilce Neymara, můžete si iPhone X s jeho zlatým vyobrazením na zádech bez problému zakoupit. Tedy skoro bez problému. Cena za takovouto hračku se totiž šplhá zhruba ke 92 tisícům korun, za což si můžete koupit 3 normální iPhony X. Ani cena krytů však není o mnoho lepší a jejich nákup si nejspíš rozmyslíte. Její výše se odvíjí od typu krytu a pokud vás zajímá detailně, mrkněte na stránky výrobce.

Brazilská edice: 

Ačkoliv se mohou zdát částky, které si Caviar za své produkty účtuje, opravdu neuvěřitelně vysoké, na jejich obhajobu musíme říci, že je jeho práce opravdu velmi povedená a líbivá. Vše navíc vzniká ručně, což samozřejmě cenu vyšponuje strmě vzhůru. Pro milovníky luxusu a kvalitně odvedené práce tak může být tato cena vcelku přijatelná. Ostatně, cílová skupina jsou právě oni a nikoliv lidé, kteří si kupují kryty na iPhone na ebay za 3 dolary. 

Pokud byste tedy po nějakém takovém kousku zatoužili i vy, určitě se na nabídku společnosti mrkněte. Kousky, které v ní naleznete, totiž stojí skutečně za to, a pokud nevíte, co s penězi, mohla by být právě tohle vcelku zajímavá investice. Už nyní vám navíc mohu garantovat, že někoho s podobným iPhonem či krytem v Čechách a na Slovensku jen tak nepotkáte. 

maxresdefault

Dnes nejčtenější

.