Zavřít reklamu

Americká společnost Sonos během představování nových technologií informovala o tom, že od července implementuje do svých reproduktorů podporu AirPlay 2. Sonos už v minulosti prozradil, že AirPlay 2 bude k dispozici jak na jeho současných produktech, jako jsou Sonos One, Play:5 druhé generace a Playbase, tak i na nových, které ještě světlo světa nespatřily.

Starší reproduktory značky Sonos sice nebudou podporovat AirPlay 2 kvůli slabším procesorům, nicméně pokud je spárujete s Playbase, Play:5 či Sonos One, tak budou mít k dispozici AirPlay 2 i ony. Znamená to tedy, že pokud Sonos Play:1 spárujete se Sonos One, tak Sonos Play:1 bude mít také k dispozici AirPlay 2.

Reproduktory značky Sonos podporující AirPlay 2 budou pracovat i s dalšími reproduktory s podporou AirPlay 2, jako je HomePod.

Společnost ještě představila nový reproduktor pro obývací pokoj. Reproduktor Sonos Beam s cenovkou 399 dolarů je inteligentní kompaktní soundbar navržený pro televizor, který také podporuje AirPlay a Siri. Sonos Beam se dá nyní předobjednat na stránkách společnosti, ale k prvním zákazníkům se zařízení dostane až v červenci.

Sonos Beam a další reproduktory od Sonos jsou první na trhu, které podporují AirPlay 2 a pracují se Siri a Alexou. Sonos pracuje ještě na podpoře Google Assistant.

sonos beam fb

Dnes nejčtenější

.