Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Premium Music Search
Aplikace Premium Music Search umožňuje uživatelům snadno a rychle vyhledávat hudbu podle textu. Pokud si vzpomínáte na slova, ale nevybavuje se vám název skladby, stačí je zadat do Premium Music Search a aplikace vám okamžitě nabídne odpovídající výsledky.

[appbox appstore id892521757 oldprice=“89Kč“]

Castro Podcasts
Díky aplikaci Castro můžete sledovat své oblíbené podcasty a objevovat nové. Aplikace nabízí automatické zasílání nových epizod, bezproblémové přehrávání, řazení stop do fronty a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1080840241 oldprice=“149Kč“]

Sleep Watch by Bodymatter
Aplikace Sleep Watch by Bodymatter vám umožní snadný a pohodlný monitoring spánku prostřednictvím vašich Apple Watch. Stačí si před spaním nasadit hodinky a po probuzení dostanete přehled všech potřebných dat. Aplikaci lze používat i čistě na iOS zařízení.

[appbox appstore id1138066420 oldprice=“89Kč“]

Le Parker Extraordinaire
Le Parker: Sous Chef Extraordinaire je neobyčejná a zábavná plošinovka s nádechem retro klasiky nejen pro milovníky vaření. Vžijte se do role Le Parkera, jehož jediná láska – princezna – vlastní ultra tajný recept.

[appbox appstore id956251102 oldprice=“59Kč“]

Sweet Factory Prime
Sníte o vlastní továrně na ty nejlepší sladkosti? Sweet Factory vám váš sen splní – ale zvládnete to? Vyzkoušejte svou schopnost rychlých reakcí a soustředění.

[appbox appstore id933619058 oldprice=“59Kč“]

Cubes: brain teaser
Cubes: brain teaser je jednoduchá, ale vysoce návyková a velice zábavná puzzle hra pro iOS. Vaším úkolem bude sestavit daný vzor pohybováním kostek po ploše. Sestavit můžete až 127 jedinečných obrázků.

[appbox appstore id1195780835 oldprice=“29Kč“]

8bitWar: Origins
Populární hra 8bitWar v retro designu otestuje vaše schopnosti strategického a taktického uvažování. Vytvářejte vlastní jednotky a formace, abyste porazili nepřátelskou armádu.

[appbox appstore id890932971 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 251017

Dnes nejčtenější

.