Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Lifekees
Aplikace Lifekees bezpečně a spolehlivě uchová všechna vaše hesla, uživatelská jména i různé osobní údaje. Nabízí synchronizaci i zálohu dat, generování hesel a přístup k údajům z webového prohlížeče.

[appbox appstore id998187288 oldprice=“299Kč“]

Smartcards+Flashcards System
Učení a koukání na displej vašeho iPhonu se vůbec nemusí vzájemně vylučovat. Aplikace SmartCards+ Flashcards System vám umožní vytvářet si kartičky se slovíčky v cizím jazyce, nebo pojmy k naučení, spravovat je a sledovat statistiky.

[appbox appstore id1210521987 oldprice=“29Kč“]

AirDisk Pro
AirDisk Pro vám umožňuje skladovat, prohlížet a spravovat soubory na vašem iPhonu, iPadu a iPodu touch. K AirDisku se můžete připojit z Macu nebo PC přes Wi-Fi připojení.

[appbox appstore id505904421 oldprice=“59Kč“]

Tweety Pro
Díky aplikaci Tweety Pro budete mít přehled o své timeline na síti Twitter i tehdy, když máte zamčený telefon. Aplikace přidá užitečný widget do vašeho Oznamovacího centra.

[appbox appstore id1123323511 oldprice=“89Kč“]

5Coins Expense
5coins je jednoduchá, krásná a chytrá aplikace pro sledování vašich každodenních nákladů. Sdělí vám, kolik utrácíte a kdy a kam vaše peníze utíkají. Pokud si nastavíte měsíční rozpočet, upozorní vás, až se bude blížit jeho překročení.

[appbox appstore id572886919 oldprice=“59Kč“]

GoodCounter
GoodCounter je jednoduché, ale hezké a užitečné iOS „počitadlo“, nabízející řadu skvělých funkcí. Podporuje haptickou odezvu, gesta a spoustu dalších funkcí iOS zařízení.

[appbox appstore id1001318942 oldprice=“89Kč“]

WorkBreaker
WorkBreaker je jednoduchý a krásný pomodoro časovač, který vám napomůže být více produktivní. Za pomocí aplikace můžete snadno nastavit časovače pro pracovní činnost a přestávky. WorkBreaker nabízí notifikace, které se aktivují lokalitou. Dále také widget, který vám pomůže snadno získat přístup ke všem důležitým informacím. WorkBreaker je užitečnou aplikací pro každého, kdo potřebuje zvýšit svou produktivitu.

[appbox appstore id1037894156 oldprice=“29Kč“]

Open Bar!
Open Bar! je svěží puzzle hra s příchutí koktejlů. Prozkoumejte nekonečný proud návykových puzzlů, získejte odměny a odemkněte nové koktejly.

[appbox appstore id1065519317 oldprice=“89Kč“]

iOS Apps 345

Dnes nejčtenější

.