Zavřít reklamu

Tak je to konečně tady. Dnes večer odstartuje od 19 hodin dlouho očekávaná úvodní keynote vývojářské konference WWDC, na které Apple každoročně představuje své nové operační systémy a v posledních letech i některé hardwarové novinky, které pro tento rok chystá. Celý konferenční sál v San Jose bude samozřejmě i letos nacpaný dychtivými vývojáři, novináři a dalšími VIP hosty, kteří budou mít tu čest vidět představení novinek sledovat přímo. Za tuto možnost však většina z nich zaplatila 1599 dolarů, což není úplně malá částka. Možná i proto si pro ně Apple přichystal malou pozornost, která jim má jejich investici částečně vrátit a zároveň je má na celou událost dostatečně naladit. Pojďme se tedy na dárečky od Applu podívat.

Stalo se již téměř tradicí, že účastníci WWDC dostanou speciální bundu s nášivkou odkazující právě na konferenci a ani letošek není výjimkou. Jedním z dárků je totiž černá džínová bunda Levi’s, která je alespoň podle prvotních informací velmi kvalitně zpracovaná a nabízí například i vnitřní kapsy dostatečně velké na to, abyste do nich ukryli velký iPhone 8 Plus. Apple si samozřejmě přichystal jak střih a velikosti pro muže, tak i pro ženy, takže by měly tyto bundy padnout každému skutečně skvěle. 

Krom bundy si Apple pro účastníky konference přichystal i sadu smaltovaných odznáčků, které si mohou právě na bundu připnout. Nechybí mezi nimi například srdce v barvách duhy, logo App Storu, někteří emoji či vlajka státu, ze kterého jste na tuto událost přicestovali. Díky ní tak může být komunikace mezi účastníky konference o něco lepší.

Tím největším dárkem však bude pro všechny zúčastněné bezesporu sledování prezentace novinek přímo na místě činu. Ta začíná v 19 hodin našeho času a my u ní samozřejmě nebudeme chybět. V průběhu konference se budou na našem webu objevovat články o veškerých novinkách, které Apple dnes večer představí, takže si můžete být jistí, že vám neunikne absolutně nic. V průběhu dnešního dne se na našem webu též objeví ještě kompletní přehled toho, co, jak a kdy dnes sledovat, abyste si mohli užít prezentaci Applu i vy. 

wwdc18-swag-pins-800x600

Dnes nejčtenější

.