Zavřít reklamu

Jak už je to zvykem, i letos bude Apple streamovat živý přenos z WWDC 2018, který můžete sledovat z jakéhokoliv zařízení, které máte doma. Na této konferenci se dočkáme představení nových operačních systému iOS 12, macOS 10.14, watchOS 5 a tvOS 12. Během konference bychom se snad měli dočkat i spuštění prodeje bezdrátové nabíječky AirPower a pouzdra pro AirPods s podporou bezdrátového nabíjení. Co více si pro nás Apple připraví, to prozatím zůstává záhadou. Nezbývá nám tedy nic jiného, než se v pondělí, 4. června 2018 v 19:00 dívat na přímý přenos.

Takto vypadaly upoutávky k minulým ročníkům WWDC:

Pokud se i vy nemůžete WWDC 2018 dočkat a odpočítáváte poslední dny, s největší pravděpodobností vás zajímá, kdy a kde se na živé představení budete moct dívat. Předpokládám, že nikdo z našich čtenářů nemá k dispozici tikety do McEnery Convention Center v San Jose v Californii, tudíž si budeme muset vystačit s živým přenosem doma. Jak tedy na operačním systému Android sledovat živý přenos?

WWDC 2018 na OS Android

Bohužel, Apple nemá Android rád, a proto je sledování konference WWDC 2018 v porovnání s Applem nebo OS Wndows o dost složitější. Pokud máte možnost dívat se na živý přenos z jiného zařízení, než je Android, určitě tak učiňte. Pokud však tuto možnost nemáte, poradíme vám, jak sledovat přenos na Androidu co možná nejjednodušeji.

Pro spuštění streamu na Androidu je nutné, abyste si z Google Play stáhli VLC Player – to učiníte pomocí tohoto odkazu. Po stažení VLC Player spusťte a rozklikněte jeho menu, které se skrývá pod ikonou dopravního kužele v levé horní části obrazovky. Z menu vyberte možnost Síťový proud a do textového pole vložte tento odkaz (bez uvozovek): „https://p-events-delivery.akamaized.net/18oijbasfvuhbfsdvoijhbsdfvljkb6/m3u8/atv_mvp.m3u8„. Poté stačí jenom potvrdit. Stream vám prozatím nebude fungovat, jelikož se aktivuje až tehdy, kdy začne samotné WWDC 2018.

WWDC 2018 na zařízeních od Apple nebo na OS Windows

wwdc18_macbook_fb

Dnes nejčtenější

.