Zavřít reklamu

Dnešní den je na úniky informací ohledně chystaných iPhonů pro letošní rok vcelku bohatý. Je to totiž jen pár hodin, co jsme vám na našem webu ukázali, jak by měl LCD model iPhonu X vypadat. Nyní se pak na světlu světa objevily další velmi zajímavé informace, které na svém Instagramu a Twitteru sdílel i leaker Benjamin Geskin. Díky nim máme nyní skvělý přehled o tom, jak bude trojice letošních iPhonů vypadat a jaké rozměry bude mít.

Díky úniku schémat iPhonů víme, že největší iPhone X Plus bude mít šířku 77,41 mm, výšku 157,53 mm a bude tlustý 7,68 mm. Tyto rozměry jsou tak téměř shodné s jeho bratříčkem 8 Plus. Ten má totiž šířku 78,1 mm, výšku 158,4 mm a tloušťku 7,68 mm.

Co se pak týče středního 6,1” iPhonu s LCD displejem, ten se představí s rozměry 75,72 mm na šířku, 150,91 na výšku a jeho tloušťka bude 8,32 mm. Podle údajů by tak měl být o něco tlustší než jeho větší bratříček, což je poměrně zajímavé. 

Třetím iPhonem, který Apple představí v září, pak bude druhá generace 5,8” iPhonu X, jehož rozměry jsou 70,9 mm na šířku, 143,6 mm na výšku a je tlustý 7,7 mm. Mezi nejmenší a největší verzí jablečného telefonu tak bude výškový rozdíl zhruba 1,5 cm, což není rozhodně málo. 

Schémata a rendery, které se objevily nyní na internetu: 

Krom rozměrů prozradil únik i finální podobu, která jen potvrzuje to, co jsme vám ukázali dnes odpoledne. Zatímco prémiové modely s OLED displeji totiž dostanou duální fotoaparát, levný LCD model bude disponovat klasickým fotoaparátem s jedním objektivem. I díky tomu tak bude Apple schopen jeho cenu srazit na poměrně zajímavou cenu, která by se měla pohybovat zhruba mezi 700 až 800 dolary. Dražší iPhone X s OLED pak začne opět na 999 dolarech. Cena “pluska” je však v tuto chvíli nejasná.

iphone-6-1-wylsacom-2

Dnes nejčtenější

.